1 Mart Cumartesi Burçlar

Mart ayının ilk günü sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Hayatınızda olmasını istediğiniz ve istemediğiniz durumlarla ilgili yeni bir anlayış getirecek yeniay, beklentilerinizle ilgili de bazı şeyleri farkına varmanıza sebep olacak. Mars bugün itibariyle geri gidiyor. 20 Mayısa kadar geri gidecek. Bu süre zarfında ilişkiler, ortaklar, evlilik, danıştığınız kişilerle ilgili isteklerinizi anlatmakta zorlanacağınız, pürüzlerin çıkabileceği ve kendi istek ve arzularınız üzerinde durup düşüneceğiniz zamanlar olacak.

BOĞA

Arkadaşlarınızla, geleceğe dair planlarınızla, gruplarla ilişkilerinizle ilgili konularda olacak yeniay, sizin bu konulardaki fikirlerinize, düşüncelerinize ve beklentilerinize yenibir bakış açısı getirebilir. Mars bugün itibariyle geri gidiyor. 20 Mayısa kadar geri gidecek. Bu süre zarfında iş ortamınızla, çalışma alışkanlıklarınızla, ofisinizdeki kişiler ve müşterilerinizle, sağlık konusunda istek ve arzularınızın gecikebileceğini, zorlanabileceğinizi, sizi kızdıracak durumlar olabileceğini bilmelisiniz. Yapmanız gereken bu konularda kendi konumunuzu irdelemek, hemen kararlar vermemek.

İKİZLER

İş hayatınıza dair yeniay, sizin maddi konularınıza destek olacaktır. Toplum içersinde kendinizle ilgili beklentilerinizi gerçekleştirebileceğiniz yeni durumlar olacaktır. Mars bugün itibariyle geri gidiyor. 20 Mayısa kadar geri gidecek. Bu süre zarfında kendinizi ifade etmek istediğiniz şekilde mücadeleler verebilirsiniz. Sizin arzularınıza ve isteklerinize karşı gelenler çıkabilir. Kendinizi hareket edemeyeceğiniz durumlarda bulabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onların problemleri ortaya çıkabilir. Yapmanız gereken ne istediğinizi keşfetmek, bunun üzerine eğilmek ve anlamak olmalı.

YENGEÇ

Hayallariniz, planlarınız, başkalarından öğrendiğiniz konular, akademik eğitim konuları ve uzak yolculuklarla ilgili konularda gerçekleşecek olan yeniay kendinizi yeni bir yere konumlamanıza yardımcı olacaktır. Bu konularda size bir şans gelecek. Mars bugün itibariyle geri gidiyor. 20 Mayısa kadar geri gidecek. Bu süreç zarfında eviniz ve ailenize dair konularda, evde yaptığınız çalışmalarda sizi yoracak durumlar olabilir. Evinizle ilgili tamirat işlerinde istediğiniz sonuçlar olmayabilir. Veya tamirat işleri, su basması gibi olaylar meydana gelebilir. Çalışmalarınız sizi çok meşgul edebilir ama tatmin etmeyebilir. Yapmanız gereken kendinizle ilgili yaşam alanınızla ilgili yapmak istediklerinizi belirlemek, çalışmalarınızı devam ettirmek, henüz tamamlanmayan konulara eğilmek olabilir.

ASLAN

Ortaklaşa işlerinizde, başkalarına bağımlı olduğunuz konularda, eşinizin kaynaklarıyla ilgili, vergi, prim, kendi içsel dünyanızda olup biteni anlayıp değiştirebileceğiniz konularda meydana gelecek yeniay sizin korkularınıza destek olacak cinsten, zararlarını görmeyeceğiniz sonuçları getirecek cinsten olacaktır. Mars bugün itibariyle geri gidiyor. 20 Mayısa kadar geri gidecek. Bu süre zarfında kendi isteklerinizi ve arzularınızı kabul ettirmeye çalışmamanız yerinde olur. Yakın çevrenizde baskıcı bir tutumla bulunmamalısınız. Belki kardeşlerinizle ilgili, yakın arkadaşlarınızla ilgili tartışmalar gündeme gelebilir. Sizi desteklemeyecek tavırlarla size karşı çıkan kişiler sebebiyle, yaptığınız işlerden memnun kalmama durumunda kalabilirsiniz. Ancak bu tür konularda vazgeçmek yerine çözümlemeye gitmeye ve üzerinde çalışmaya odaklı olmanız, asi ve baskıcı davranmamanız yerinde olur.

BAŞAK

İlişkilerinizle, evliliğinizle, ortaklarınızla, danıştığınız kişilerle ilgili yeniay sizing geleceğe dönük umutlarınızın canlanmasına yardımcı olacaktır. Gruplar içersinde baiarmak istediklerinize yardım edecektir. Arkadaşlarınızdan bazı kısmetleri size getirebilir. Mars bugün itibariyle geri gidiyor. 20 Mayısa kadar geri gidecek. Bu süreçte sadece değer verdiğiniz konu ve kişilerle ilgili durumların üzerinde durmanız sizi yoran diğer konularda sürecin tamamlanmasını beklemeniz iyi olur. Maddi konularda harcamalarınız beklenmedik durumlardan kaynaklanabilir. Maddi olanaklarınızla ilgili zorlanabilirsiniz. İki kere düşünerek harcama yapmalısınız. Sahip olmak istediğiniz her ne ise hemen ulaşamayacağınızı bilmelisiniz. Neden istediğiniz konusunda düşünebilirsiniz.

TERAZİ

İş ortamınız, çalışma şekliniz, çalıştığınız kişiler, sağlık konularınız, alışkanlıklarınızla ilgili, becerikli olduğunuz konularla ilgili yeniay, yenilik iş hayatınızda, toplum içersinde, mesleki durumlarınızla ilgili beklediğiniz kısmeti şansı size getirecektir. Mars bugün itibariyle geri gidiyor. 20 Mayısa kadar geri gidecek. Bu süre zarfında sizi yoracak zamanlar olacaktır. Kendinizi istediğiniz gibi ifade edemeyebilirsiniz. Yolda giderken acele etmek isteyebilirsiniz ancak ufak kazalar, acele gitmenizi engelleyen durumlar, sizi yavaşlatan koşullar olabilir dikkat edin. Kendinizi koştururken bulabilirsiniz ancak buna değer mi diye düşünebilirsiniz. Ancak gerekli gördüğünüz durumlarda harekete geçebilirsiniz. Spor yapmaya başlayabilirsiniz. Ancak bu süreçte her şeyin düzgün olmasını beklemeyin. Kendiniz hakkında istek ve arzularınızın neler olduğunu düşünmeniz ve zamanınızı buna göre ayarlamanız dah yararlı olabilir.

AKREP

Özel hayatınız, yeteneklerinizi kullanarak kendinizi ifade etmeniz, varsa çocuklarınızla ilgili konularda, keyif alacağınız durumlarla ilgili yeniay, size bir yenilik getiriyor. Bu yeni durumu uzak yolculuklardan, şanslardan, kurduğunuz bağlantılardan kısmetler getirebilir. Mars bugün itibariyle geri gidiyor. 20 Mayısa kadar geri gidecek. Bu süreç zarfında kendi kendinize, arka planda çalışmalar size fayda sağlayabilir. İlişkilerinizde ve hak hukuk konularında müdahele edemediğiniz durumlar sizi rahatsız edebilir. Sizin yapmanız gereken çıkacak zorlanma ve problemler konusunda daha olumlu düşünerek çözmeye ancak çözümün uzun vadede gelebileceğini bilmek.

YAY

Evinizle, ailenizle ilgili konularda yeniay size yeni durumları getirecek. Ailedeki ortaklaşa durumlardan gelecek kısmetler de bu yeni duruma katkıda bulunabilir. Kendinize yeni kaynaklar ve yatırım yapma fırsatları getirebilir. Evinizi satabileceğiniz veya ev alabileceğiniz kaynaklar bulabilirsiniz. Bu kaynaklardan birisi eşiniz olabilir. Mars bugün itibariyle geri gidiyor. 20 Mayısa kadar geri gidecek. Bu süre zarfında geleceğe dönülk planlarınızla ilgili çok beklentide olmamanız daha iyi olacaktır. Arkadaşlarınız, gruplarla çalışmalar, girdiğiniz organizasyonlar sizin için problem kaynağı veya bazı konuları anlamanıza yardımcı olabilecek ortamlar olabilir. Biraz da onların taleplerini dinlemeli ve kendi istekleriniz konusunda aşırı ısrarcı olmamanızda fayda var.

OĞLAK

Yeni görüşmeler, haberler, yakın çevrenizdeki kişilerden ve kardeşlerinizden gelecek haberler, çıktığınız kısa yolculuklar olacak olan yeniayın konuları ve sizin yeni çalışmalar araştırmalar yapmanıza da yardımcı olacaktır. Birçok kişi de size yardımcı olmaya hazır olabilir. Ya da birileri sizing yeni konularla ilgilenmenize aracı olabilir. Mars bugün itibariyle geri gidiyor. 20 Mayısa kadar geri gidecek. Bu süreç sizin iş hayatınızdaki kişiler ve konularla ilgili faaliyetlerinizde zorlanmanıza sebep olabilir. Toplum içersinde bazı tartışmalara yol açabilir. Kendinizi toplum içersinde hak etmediğiniz konumlarda olduğunuzu düşündürtebilir. Ancak zaman içersinde aslında neler yapmak istediğiniz, hangi konumda olmak istediğinize odaklanmanız faydalı olacaktır.

KOVA

Maddi konular, geliriniz, değer verdiğiniz ve sahip olmak istediğiniz ve hedeflediğiniz durumlar hakkında meydana gelecek yeniay, iş ortamınızdaki onore edilme durumunuzla beraber size fırsatlar getirecektir. Mars bugün itibariyle geri gidiyor. 20 Mayısa kadar geri gidecek. Bu süreç zarfında yolculuk planlarınızda problemler, gecikmeler, sizi yoran kişilerle bağlantılar kurmanıza, hayal ettiğiniz durumların gecikmesi, sizin istediğiniz gibi olmaması, yüksek eğitim var ise sizi zorlaması, yabancılarla ilgili pürüzlerin ortaya çıkmasına yönelik durumların ortaya çıkmasıyla ilgili zorluklar olabilir. Kendinizi önceden yaptığınız planlara odaklamanız ve isteklerinizin neler olduğunu irdelemeniz daha yararlı olabilir.

BALIK

Kendinizle ilgili yeni kararlar alabileceğiniz bir yeniay olacak. Kendinizle ilgili isteklerinizi geröekleştirmek için yeteneklerinizi kullanmaya karar verebilirsiniz. Yeni durum özel hayatınızda da kısmetlerin gelmesine yardımcı olabilir. Mars bugün itibariyle geri gidiyor. 20 Mayısa kadar geri gidecek. Bu sürede ortaklaşa işlerinizle ilgili, yatırımlarınız, yapmanız gereken ödemeler, başka kaynaklar, başkalarının sizden beklentileri, kendinizde düzeltmek istediğiniz konularda zorluklar, gecikmeler yaşayabilirsiniz. Bir şekilde başkalarıyla yapmak istediklerinizi ancak bu durumda kendinizi nasıl ortaya koyacağınızı da düşünerek, kendinizi başkaları içersinde nasıl değerlendirmek istediğiniz durumlarla ilgilenerek geçirmeniz faydalı olacaktır.

gamze avcu