1 - 7 Şubat haftalık burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

İş hayatınızda bazı konuşmalar üzerinizde baskı yaratabilir. Ortaklaşa işlerinizdeki kişilere isteklerinizi yaptırabilirsiniz. İş hayatınızda sizi zorlayan şartları değiştireceksiniz. Yeni konularla ilgilenebilir ve bazı kişileri kendinize bağlayabilirsiniz. Girişimde bulunacağınız konularla ilgili planlarınızı gruplar içersinde duyurabilir ve uygulamaya başlayabilirsiniz. Cumartesi topluluklar önüne çıkabilir ve sözlerinizle etkiler bırabilirsiniz. Etkileyici olacaksınız.

BOĞA

İnandığınız konuları savunurken gerginlik olabilir. Ancak kendi düşüncelerinizi diğerlerine kabul ettirebileceksiniz. Ortaklaşa işleriniz ve bağlı olduğunuz kaynaklarla ilgili sağlamak istediğiniz bir düzen var. Bu konu doğrultusunda iş hayatınızda başarılı, pratik bir şekilde herkese fayda sağlayacak çözümler bulduğunuzu göstereceksiniz. Yabancıların olduğu ortamlarda, uzak yolculuklarda, kendinizi ifade ettiğiniz ortamlarda ilişkilerinizde tutku ön plana çıkabilir. Bir ilişki yaşamaya başlayabilirsiniz. Haftasonu gireceğiniz ortamlarda ibreysel yeteneklerinizi sergileyeceğiniz konularda herkesi etkileyeceksiniz.

İKİZLER

Ortaklaşa çalıştığınız işlerde, başkalarına yaptığınız sunumlarla ilgili sözlerinizde kurallar ve bir düzen çerçevesinde başkalarını inandırmaya çalışan çıkışlarınız olabilir. Bağlı olduğunuz kişilere, ortaklıklarda değişim ve dönüşüm getirecek projeler ve işlerle hizmet vererek isteklerinizi sonuna kadar gerçekleştirmeyi kafanıza koyacaksınız. İlişkilerde istemediğiniz davranışları veya şartları değiştirebilecek durumları deneyimleyebilirsiniz. İlişkilerinizde yaşadığınız sorunları gidermek için kendi şartlarınızı getirmeyi düşünebilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde de değiştirebilme gücünüzü diğerlerine gösterebilirsiniz. Haftasonu paylaştığınız konularda diğerleri üzerinde etkili olacağınız faaliyetler olabilir. Yapacağınız konuşmalar sizi de derinden etkileyecektir.

YENGEÇ

İlişkilerinizde karşınızdakilerle konuşmalarınızda düzenli planlı ve tutarlı ifadeler beklediğinizden iş hayatınızda sizi çıkışlara sürükleyecek tartışmalar olabilir. Cesaretinizi ortaya koymanız ve kendinizi ifade etmeniz sonucu karşınızdakilere isteklerinizi kabul ettirebilirsiniz. Çalıştığınız konular, kişiler ve projelerde getirdiğiniz düzenle kendinizi ortaklaşa işlerde ortaya koyacaksınız. İlişkinizde tutku içeren hislerle, bağımlılık hissedeceğiniz kişilerle önemli adımlar atabilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde, paylaşımlarınızda farkınızı diğerlerine göstereceğiniz faaliyetlerle iş hayatınızda dikkat çekebilirsiniz. Hayatınızda olan kişiyle veya ilişkilerinizde kendinizi ifade ettiğiniz konularla herkesi etkileyeceksiniz. Özel yaşamınızda başkalarını cazbedecek ve etkileyeceksiniz.

ASLAN

Çalıştığınız konularda, kişilerle olan iletişiminizde, işlerinizle ilgili konularda pratik çözümleriniz, düzen ihtiyacı içersinde yaptığınız konuşmalarla farklı girişimler tepki görmenize sebep olabilir. Çalıştığınız konularla ilgili değişimleri gerçekleştirmek için odaklanacaksınız. Kendi yeteneklerinizi kullanarak, bireysel çabalarınızla ortaya koymak istediğiniz konularda ilişkilerinizden etkilenebilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi kabul ettirmeniz, ortaklıklar kurmanıza yardımcı olabilir. İlişkiler aracılığıyla edineceğiniz bilgiler planlarınıza da destek olacaktır. Çalıştığınız çabaladığınız işler ve projeler size maddi anlamda fırsatları da beraberinde getirecek. Anlaşmalarınızı bu hafta gerçekleştirebilirsiniz.

BAŞAK

Dediğim dedik ifadeleriniz olabilir. Kendi fikirleriniz dışında başkalarının fikirlerine kapalı olmanız ortaklaşa işlerinizde sizi gerilime itebilir. Yakın çevrenizle iletişiminizde kendinizi ortaya koymak istediğiniz konuları daha fazla ifade edebilirsiniz. Kararlarınız kendi isteklerinize yönelik olabilir. Hayatınızda düzene koymak istediğiniz konularda harekete geçebilirsiniz. Haftasonu özel yaşamınızdaki kişiyle, varsa çocuklarınızla, sizi etkileyen kişilerle derinden etkileneceğiniz faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Siz de bireysel yeteneklerinizle çevrenizi etkileyeceksiniz.

TERAZİ

Ail eve ev ortamında, yaşamsal alanınızda konuşmalar ilişkilerde gerginlik yaşamınıza sebep olabilir. Yaşamsal şartlarınızla ilgili güvence sağlamak ve düzeninizin devamı için maddi konularda istikrarlı, cesaretli olacaksınız. Konsantrasyonunuz maddi konular üzerine olacaktır. Keyfiniz, zevkleriniz , varsa çocuklarınız aracılığıyla gerçekleştirdiğiniz faaliyetler zihinsel olarak da kendinizi meşgul etmenize yardımcı olabilir. İletişim kurduğunuz yakın çevreniz sizin için deneyimler yaşayacağınız yerler olacak ve aldığınız sorumlulukların üstesinden geleceksiniz. Haftasonu aile içersinde veya yaşamsal alanınızdaki bağlılıklarınızın üzerinizdeki etkilerini anlayabilirsiniz. Sizin için anlamını keşfedebilirsiniz. Beklentilerinizi karşılayacak, sizi memnun edecek faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

AKREP

Yakın çevrenizde görüşmelerinizde sizi zorlayan kişiler olabilir. Görüşmelerinizden dolayı derin izler bırakan konular, etkilerle farklı işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Çalışma şartlarınızı aniden değiştirme isteğiyle çıkışlar yapabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızdaki kısıtlamaları aşabilmek için kendi kendinize bir plan yapabilirsiniz. Geniş çevreleri ilgilendiren konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Girişimci, cesaretli ve dirayetli olmanız yakın çevrenizde etkili olacağınız girişimlerde bulunmanıza yardımcı olacaktır. Haftasonu yakın çevrenizde bulunacağınız faaliyetlerde sosyal ortamlarda etkili olacağınız, size prestij kazandıracak konuşmalarınız, ifadeleriniz olabilir.

YAY

Size göre düzenli ve tutarlı, fayda sağlayacağını düşündüğünüz maddi planlarınız, görüşmeleriniz sebebiyle bireysel çıkışlarınız olabilir. Maddi konularla ilgili derin araştırmalarınız, değerlendirmeleriniz devam edecek. Güçlü kişilerle bağlantılarınız olabilir. Yakın çevrenizde, ilgilendiğiniz konularda atacağınız adımlarla hayatınıza belirlediğiniz yön doğrultusunda bir düzene girebilirsiniz. Bireysel çıkışlarınız kendinizi ortaya koymanıza yardımcı olacak. Maddi konularda yapacağınız anlaşmalar iş hayatınızda prestij getirecektir.

OĞLAK

Sosyalliğiniz, kendi tarzınızda konuşmalarınız sizi tutarlı, organize edebilen, etkileyen bir kişilik olarak görmelerine yol açıyor. Bildiğiniz şekilde tavır ve hallerinizi göstermeniz yaşamınızdaki kişilerle olan ilişkilerinizde değişimlere sebep olabilir. Gruplar içersindeki enerjiniz ve girişimciliğiniz kendinizi dinletmenize ve kabul ettirmenize yardımcı olacaktır. Kendinizle ilgili güven sağlamak ve sizi zorlayan konularda gösterdiğiniz çabalar arasında maddi konular da mevcut. Maddi konularla ilgileneceğiniz bir zaman olacaktır. Kendinizi ortaya koyduğunuz konularda tutkunuzu göstereceksiniz. Etkili konuşmalarınızla hayatınızda inandığınız konularla kendinizi göstereceğiniz bir hafta olacak.

KOVA

Kendi içinizde kuşku duyduğunuz konularda, ilişkilerde yaşadığınız tedirginlikler yakın çevrenizde çıkışlar yapmanıza sebep olabilir. Bir düzen istiyorsunuz, sizi zorlayan konuları aşmak uğruna iş ve toplumsal hayatınızda yapacağınız hamlelere cesaretle girişebilir ve konsantrasyonunuzu bu konulara verebilirsiniz. Gruplar içersinde aldığınız sorumlulukları gerçekleştirerek kendinizi göstereceksiniz. Haftasonu biraz kendi içinizde değerlendirme yapmak isteyebilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde yaptıklarınıızı tekrar değerlendirmeniz size yeni kapılar açabilir.

BALIK

Gruplar ve organizasyonlar içersinde ilişkilerinizde ve görüşmelerinizde gelişen olaylar maddi değişimler getirebilir. Başka deneyimler yaşamak üzere harekete geçebilirsiniz. Yabancılarla olan bağlantılarınızda, kendi gelişiminizle ilgili mücadeleleriniz sizi gruplar içersinde değişimler sağlamanıza yardımcı olacaktır. Uzak yolculuklar olabilir. İş hayatınızda aldığınız sorumluluklar kendi içinizde başkalarına da faydalı olacak çözümlerle ilgilenmenize sebep olacaktır. Yeni gruplarla anlaşmalar yapabilirsiniz. İlişkilerinizi geliştirebilir ve size destek olacak kişilerle beraber olabilirsiniz.

Gamze Avcu