Abone Ol

Ve mutlu son!!! Çağla Şikel ile Emre Altuğ evlendi!!! FOTO/GALERİ

Emre Altuğ ile Çağla Şikel, hayatlarını masal gibi bir düğünle birleştirdi...

Ve mutlu son!!! Çağla Şikel ile Emre Altuğ evlendi!!! FOTO/GALERİ

Ünlü şarkıcı Emre Altuğ ile podyumların en güzel mankenlerinden Çağla Şikel, yaklaşık 4 yıldır süren ilişkilerini dün nikah masasına taşıdı. İstanbul'un gözde eğlence mekanlarından Sortie'de yapılan düğün, masal gibi geçti. Saat 20.00'de kıyılan nikahta Çağla Şikel'in şahitliğini aynı dizide rol aldığı usta oyuncular Melek Baykal ile Müjdat Gezen yaptı.

Emre Altuğ'un şahitleri ise Sinan Çetin, Yalçın Akyıldız ve menajeri Handan Taşkın'dı. Ünlü modacı Cengiz Abazoğlu'nun hazırladığı gelinlik ve damatlık giyen çiftin düğünü müzik, sanat ve podyum dünyasını bir araya getirdi.

Süslemelerde 3 bin 200 adet kırmızı gül kullanıldı. Çağla Şikel, yakın arkadaşlarından oluşan 20 kişilik bir grubun oluşturduğu gelin yolundan yürürken Emre Altuğ, Atillah İlhan'ın 'Ben Sana Mecburum" şiirini, arkasından 'Neyleyim' adlı parçasını söyledi.

İŞTE DÜÄžÜN GECESİ GÖRÜNTÜLERİ

Nikah masasına doğru yürürken şarkıyı duyan Şikel gözyaşlarını tutamadı. Bu arada Çağla Şikel'in nikah şahidi olması beklenen Sezen Aksu, düğüne geç kalınca şahitlik yapamadı. Erol Günaydın ise hastalığı nedeniyle barkovizyonla katıldığı düğünde şahitlik yaptı. Emre Altuğ, Çağla Şikel'e yüz görümlüğü olarak pırlanta taşlarla süslü bir kolye taktı.

Çağla Şikel'in şahitliğini yapan Melek Baykal, "Kızımı vermem" deyince Emre Altuğ, ayağına kapandı. Müjdat Gezen, Çağla'ya ilkokuldayken yaptığı 2 tabloyu hediye ederek güzel mankeni ağlattı.

Ve mutlu son!!! Çağla Şikel ile Emre Altuğ evlendi!!! FOTO/GALERİ - Resim: 1

Ve mutlu son!!! Çağla Şikel ile Emre Altuğ evlendi!!! FOTO/GALERİ - Resim: 2

Ve mutlu son!!! Çağla Şikel ile Emre Altuğ evlendi!!! FOTO/GALERİ - Resim: 3

Ve mutlu son!!! Çağla Şikel ile Emre Altuğ evlendi!!! FOTO/GALERİ - Resim: 4

Ve mutlu son!!! Çağla Şikel ile Emre Altuğ evlendi!!! FOTO/GALERİ - Resim: 5+

Ve mutlu son!!! Çağla Şikel ile Emre Altuğ evlendi!!! FOTO/GALERİ - Resim: 6

Ve mutlu son!!! Çağla Şikel ile Emre Altuğ evlendi!!! FOTO/GALERİ - Resim: 7

Ve mutlu son!!! Çağla Şikel ile Emre Altuğ evlendi!!! FOTO/GALERİ - Resim: 8
Takvim