Abone Ol

Neslihan Önder kimdir? Neslihan Önder hangi futbolcunun eşi?

İşte Benim Stilim ünlüler 2016 yarışmacıları arasında yer alan Neslihan Önder haftanın konusu oldu. Peki Neslihan Önder kimdir , hangi futbolcu ile evli?

Neslihan Önder hangi futbolcunun eşi?

İşte Benim Stilim 2016 ünlüler yarışmacıları arasında yer alan Neslihan Önder ilk haftada çıkardığı kavga ile sivrildi. Peki kimdir Neslihan Önder , instagram hesabı ve futbolcu eşi kim?

Neslihan Önder'in biyografisine baktığımızda Best Model Of Turkey ve Bet Model of the World yarışmasında birinciliği göze çarpıyor. 3 Ocak 1987 doğumlu olan Neslihan Önder İstanbullu.

Neslihan Önder kimdir? Neslihan Önder hangi futbolcunun eşi? - Resim: 1Neslihan Önder

Bir dönem Çin’de yaşayan Neslihan Önder, döndükten sonra 4 sene süren bir evlilik yaptı. Neslihan Önder 'in evliliği 2008 yılında Adanaspor'da oynayan futbolcu Erkan Ergun ile oldu.Bu evlilikten Neslihan Önder ile Erkan Ergun'un Volkan isminde bir oğlu oldu.

2009 yılında çocuk sahibi olan Neslihan Önder, 4 yıl mesleğine ara verdi. Neslihan Önder 2011 yılında “Fashion Week” ile mesleğine geri döndü.

Neslihan Önder kimdir? Neslihan Önder hangi futbolcunun eşi? - Resim: 2İşte Benim Stilim Ünlüler'de kim elendi?

Neslihan Önder kimdir? Neslihan Önder hangi futbolcunun eşi? - Resim: 3İşte Benim Stilim'de Hatice'ye tepki

2013 yılında "Ben Buradan Atlarım" isimli televizyon programına katılan Neslihan Önder, mankenlik kariyerine devam ediyor.

Neslihan Önder kimdir? Neslihan Önder hangi futbolcunun eşi? - Resim: 4İşte Benim Stilim Ünlüler'de şok kavga

Neslihan Önder kimdir? Neslihan Önder hangi futbolcunun eşi? - Resim: 5İşte Benim Stilim'de Berna Öztürk, Neslihan Önder'in fiziğini kıskandı mı?