Abone Ol

İşte Benim Stilim'de Berna Öztürk, Neslihan Önder'in fiziğini kıskandı mı?

İşte Benim Stilim'de Öykü Serter, Neslihan Önder'in fiziğini beğendiğini söyledi. Berna Öztürk ise Neslihan'ın fiziğinin güzelliği konusunda konuşulmasından rahatsız olduğunu dile getirdi.

Herkes neden Neslihan'ın güzelliği hakkında konuşuyor?

İşte Benim Stilim 2016 08 Ocak 2016 Cuma günü yayınlanan 5. bölümünde Öykü Serter, Neslihan Önder'in fiziğini beğendiğini dile getirdi. İnci Pars'ta Öykü Serter'e katıldığını söyledi ve Neslihan'ın tarzını beğendiğini söyledi. Öykü Serter ise yarışmada Cuma Şıklığında abiye zorunluğu olduğunu hatırlattı ve onları takip eden yarışmacıların onları abiyeyle de görmek istediğini söyledi. Hatice ise abiye konsepti için Neslihan'ın kombinin basit buldu. Neslihan ise üzgün suratı olduğu için elemede abiye giymek istediğini söyledi.

Berna Öztürk ise fiziğiyle eleştirilen yarışmacıların üzüldüğünü bunun için sadece kıyafet konusundan yorum yapılmasının söylendiğini hatırlattı ve Neslihan'ın fiziğinin güzelliği konusunda da konuşulmasından rahatsız olduğunu dile getirdi. Daha sonra Berna ve Aslız Zen, Neslihan'ın kombini için bunun haksızlık olduğunu söylediler. Sevil Uyar, Neslihan'ın elemeye odaklandığını, Neslihan'ın abiyesini merak ettiğini ve bunun kendilerine haksızlık olduğunu söyledi. Nil Karataş'ta Neslihan'ı cuma şıklığına uygun bulmadığını söyledi.

İşte Benim Stilim'de Berna Öztürk, Neslihan Önder'in fiziğini kıskandı mı? - Resim: 1NESLİHAN ÖNDER

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; , Ivana Sert, Uğurkan Erez, Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor.

YARIŞMACILAR: Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder
istebenimstilim.com