Abone Ol

50 kişi bana saldırdı.. Baha konuştu, Zuhal Topal hakkında şok iddia

İlk kez Medyafaresi.com'un duyurduğu dayak olayının kahramanı Baha, günler sonra sessizliğini yayınlandığı video ile bozdu. Baha, yayınladığı videoda Zuhal Topal'ı zora sokacak ifadeler kullandı.

Baha'dan Zuhal Topal hakkında şok iddialar

Skandallarıyla gündemden düşmeyen izdivaç programından olaylı bir şekilde ayrılan damat adaylarından Baha, yayınladığı videoda Zuhal Topal ve ekibi hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

'Naz'ı bir oyunun içine dahil ettiler'

Gelin adaylarından Naz'ın yeni talibi Ali ile dans etmesine sinirlenen, ardından program bitişinde olay çıkardığı öne sürülen Baha'nın tekme-tokat dayak yediği öne sürülmüştü. Bu haberlerin ardından yayınladığı videoda programdaki her şeyin sahte olduğunu belirten Baha, şu ifadelere yer verdi:

'Bir birbirimizi seviyorduk'

"Biz Naz ile birbirimizi seviyorduk. Naz'ı Ali ile bir oyunun içine dahil ettiler. İnsan sevdiğini bu tür oyunlar içinde olmasını gururuna yediremiyor. Bana cuma gününe kadar süreceğini söylediler. Ben bitecek diye beklerken o anki sahne ile karşılaştım.

50 kişi bana saldırdı.. Baha konuştu, Zuhal Topal hakkında şok iddia - Resim: 1Zuhal Topal'da kamera arkası skandalı! Baha Naz'a saldırdı, 30-40 kişi tekme tokat kavga etti

'50 kişi bana saldırdı'

Stüdyodan çıktıktan sonra Naz'ın arabasına gidip oturdum. Naz geldi. Sinirliydi biraz. Bağırarak konuşuyordu. Bu esnada güvenlikler saldırdı. Ardından orada kim varsa, yaklaşık 50 kişi hepsi bana saldırdı.

'Beni linç etmeye kalkıştılar'

Deniz'in arabasına bindirdiler beni. Deniz'in arabasını tuz buz ettiler. Orada da linç etmeye kalkıştılar beni. Naz onlar için bir reyting aracı. Biz evlilik yolunda ilerlerken Naz'ın ayrılmasını kabul edemezlerdi. Birini diskalifiye etmeleri gerekiyordu. O da ben oldum."