Abone Ol

Berkay ile Asena Erkin'in tuvalet kavgası! Boşan artık...

Fenerbahçeli Caner Erkin'in eşi Asena'nın popçu Berkay'la Akmerkez'de görüntülendiği bu kare 'ihanet' dedikoduları çıkardı.

Berkay ile Asena Erkin'in tuvalet kavgası! Boşan artık...

ASENA ERKİN’İN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Takvim\'de yer alan habere göre; Türkiye\'nin gündemine Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin\'in eşi Asena ile popçu Berkay\'ın Akmerkez\'in bebek odasında çekilen görüntüleri damga vurdu. Çiftin; kapı kilitli olarak içeride yarım saat kaldıkları iddia edildi. Hatta yine iddiaya göre ikili, kapıda içeriye kimsenin girmemesi için de bir görevliyi bekletti.


Asena Erkin isyan etti! Caner’in haberi var..

\'SİL O FOTOĞRAFI\'
Bebek odasından yarım saat sonra çıkan ilk isim güzel tasarımcı oldu. Berkay ise tam kapıdan çıkmak üzereyken karşısında muhabiri gördü. Büyük şok yaşayan ikiliden Asena Erkin; "Yakalandık" diye çığlık atarak ters yöne doğru yürüdü. Berkay ise gazetecinin yanına gelerek "Sil o fotoğrafı; bu konu burada kapansın" dedi.

Caner Erkin eşinin o fotoğrafına ne dedi

AYNI SİTEDE OTURUYORLAR
Bu haberden sonra dedikodu kazanları iyice kaynamaya başladı. Herkes Berkay ile stil danışmanlığını yapan Asena Erkin\'in yasak aşk yaşadığını iddia etti. Haklarında bir süredir \'aşk\' iddiaları ortaya atılan Asena Erkin ile Berkay\'ın Mashattan sitesinden de komşu olduğu öğrenildi. Hatta Caner Erkin ile ünlü popçunun bir dönem sık sık bir araya gelerek playstation da oynadığı da ortaya çıktı. Erkin çifti ile Berkay bu yasak aşk söylentilerine öfke yağdırırken; magazin kulislerinde ise arka arkaya şok iddialar ortaya atılmaya başlandı.

İNGİLTERE FOTOLARI SİLİNDİ
Asena Erkin ile popçu Berkay\'ın arasında bir aşk olduğu iddiası; aslında yeni değil! Aylardır dedikodu kazanı; ikili için kaynıyor. İddialara göre; her şey Asena ile Berkay\'ın Londra\'da birlikte görüntülenmesiyle başladı. Dedikoduya göre; ikiliyi görüntüleyen kişi; İstanbul\'da Caner Erkin\'e ulaştı.

Eşinin İngiltere\'de çekilmiş fotoğraflarını medya kuruluşlarına vermekle Fenerbahçeli futbolcuyu tehdit eden şahıs, amacına ulaştı. İddiaya göre Caner Erkin; Asena Erkin ile Berkay\'ın Londra\'da birlikte çekilmiş fotoğraflarını 500 bin dolara satın aldı ve bu kareler de tarih oldu!

TUVALETTE BOŞAN KAVGASI
Londra\'da çekilen fotoğrafların dedikodusu yayılırken iddiaya göre Caner; hatırlı dostları aracılığıyla Berkay\'ı eşiyle görüşmemesi konusunda uyardı. Ancak iddiaya göre ikili buna rağmen görüşmeye devam etti. Asena Erkin ile Berkay\'ın 4 ay önce Arnavutköy Balıkçısı\'nın tuvaletinde kavga ettiği iddiaları da kulaktan kulağa yayıldı.

Dedikoduculara göre; ünlü popçu Asena Erkin\'e "Artık boşan, dayanamıyorum" diye bağırdı. Asena Erkin ise ağlayarak oradan uzaklaştı. Bu iddianın da magazin kulislerinde konuşulması üzerine Asena Erkin; Berkay\'ın stil danışmanlığını yapmaya son verdi.

Takvim\'de yer alan haberin devamını okumak için tıklayın