Ekonomi

$ DOLAR
32,45 -0,04 %
€ EURO
34,76 -0,22 %
BIST
9.916 198,85 %
ALTIN
2.440,10 3,88 %
Borsada 3,7 Milyar TL'lik sıcak para girişi! En çok işlem yapılan hisseler Borsada 3,7 Milyar TL'lik sıcak para girişi! En çok işlem yapılan hisseler BİST100 endeksi hafif düşüş yaşarken, banka hisselerinde satışlar görülürken diğer hisselerde alım iştahı arttı. Türk Hava Yolları en çok para girişi sağlayan hisse oldu, ardından Zorlu Enerji ve diğerleri geldi. İlgi gören diğer hisseler arasında Koç Holding, Migros, Arçelik, Bim, Pasifik Gayrimenkul ve Beşiktaş Futbol bulunuyor.
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) yerel seçim sonrası kritik faiz kararını açıkladı. Yılın dördüncü toplantısını yapan PPK, yüzde 50 olan politika faizini sabit tuttu.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a yeni süper lüks makam aracı: Bu kez Audi A6 Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a yeni süper lüks makam aracı: Bu kez Audi A6 Diyanet Başkanı Erbaş’a Audi A6 marka yeni makam aracı alındığı ortaya çıktı. Aracın Diyanet Vakfı üzerinden alınarak Tasarruf Genelgesi’ni deldiği bildirildi.
İBB teknik arıza demişti: Üsküdar Samandıra Metrosu 72 saat sonra normale döndü İBB teknik arıza demişti: Üsküdar Samandıra Metrosu 72 saat sonra normale döndü Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda 22 Nisan günü meydana gelen arıza, 72 saatlik çalışmanın ardından giderildi ve seferler normale döndü.
Mevduat hesabı açıp para yatıracaklara uyarı: Daha yüksek kazanç için... Mevduat hesabı açıp para yatıracaklara uyarı: Daha yüksek kazanç için... Bankalar mevduat faizlerindeki oranları sık sık değiştiriyor. İnternet bankacılığı ile şubedeki faiz oranları arasında fark açılmaya başladı.
CNN'in Borcunuzu şişiriyor musunuz? sorusuna Bakan Şimşek'ten yanıt: Ortada abartılacak bir şey yok CNN'in Borcunuzu şişiriyor musunuz? sorusuna Bakan Şimşek'ten yanıt: Ortada abartılacak bir şey yok Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, CNN'in ünlü programcısı Richard Quest’e konuştu, Şimşek'e ekonomiyle ilgili sorulan sorular gündeme oturdu
Kiracısıyla başı derde giren Demet Akalın isyan etti Kiracısıyla başı derde giren Demet Akalın isyan etti Demet Akalın'ın, yıllar önce satın aldığı evdeki kiracısıyla yaşadığı soruna dair yaşanan olaylar oldukça ilgi çekici. Ünlü şarkıcı, evini kiraya verdiği kiracısıyla yaşadığı anlaşmazlık sonrasında yetkililere seslendiği bir isyanla gündeme geldi.
Sözcü TV’de dolar kavgası çıktı: Ebru Baki çılgına döndü Sözcü TV’de dolar kavgası çıktı: Ebru Baki çılgına döndü Sözcü TV'de yayınlanan bir programda gazeteci ve yorumcular Ebru Baki ile Devrim Akyıl arasında doların seyri hakkında yaşanan tartışma gündemi sarsıcı bir hal aldı. İkilinin dolar kurundaki hareketlilik ve bu hareketliliğin arkasındaki nedenler konusundaki görüş ayrılıkları, stüdyoda gerilimi artırdı ve izleyiciler arasında da büyük bir ilgi uyandırdı.
Yandaş Nasuhi'den tepki çeken sözler: Çılgınlar gibi dışarıda yemek yiyoruz Yandaş Nasuhi'den tepki çeken sözler: Çılgınlar gibi dışarıda yemek yiyoruz İktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci Nasuhi Güngör, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme damga vurdu. Güngör, son dönemlerde toplumun dışarıda yemek yeme alışkanlığına dikkat çekerek, evde daha ekonomik ve sağlıklı yemekler yapılabileceğini belirtti.
Çadır Skandalında İkinci Perde; Kızılay çadırları askere diktirip satmış Çadır Skandalında İkinci Perde; Kızılay çadırları askere diktirip satmış Türkiye’nin yaşadığı en büyük afetlerden olan 6 Şubat depremlerinden 11 il etkilendi, 55 bin kişi hayatını kaybetti. Depremin üzerinden bir yıl geçtikten sonra çadır skandalının ikinci perdesini Sözcü ortaya çıkardı.
BBDK bankaları Yüksek Limitli  kredi kartları için uyardı BBDK bankaları Yüksek Limitli kredi kartları için uyardı Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, müşterilerine fazladan kredi kartı limiti tanımlayan bankaları uyardı.
Doğuş Otomotiv temettüleri yarın hesaplarda! Doğuş Otomotiv temettüleri yarın hesaplarda! 2024 yılının temettü şampiyonu Doğuş Otomotiv Servis ve Ticaret A.Ş. (DOAS) hissedarları, nakit temettü ödemelerini almaya hazırlanıyor.
BBP'li gençler Starbucks basıp kahveleri dökerken, BBP MKYK üyesi İsrail'e mal satıyormuş BBP'li gençler Starbucks basıp kahveleri dökerken, BBP MKYK üyesi İsrail'e mal satıyormuş Gazeteci Metin Cihan, Büyük Birlik Partisi (BBP) kurucusu ve MKYK üyesi Mustafa Semerci'nin sahibi olduğu Pamukkale Kablo'nun İsrail devletinin elektrik şirketi The Israel Electric Cooperation Ltd. ile ticaret yaptığını yazdı
Rakı içenlere huzur yok! Rakı fiyatına çok büyük zam geliyor Rakı içenlere huzur yok! Rakı fiyatına çok büyük zam geliyor Sigara fiyatlarına peş peşe gelen zamların ardından sıra rakıya geldi. Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla rakı fiyatlarına 26 Nisan Cuma günü yüzde 17 oranında zam geleceğini açıkladı.
100 bin TL'ye 60 bin lira getiri mümkün mü? Bankada vadeli hesap mı dolar mı? 100 bin TL'ye 60 bin lira getiri mümkün mü? Bankada vadeli hesap mı dolar mı? Yatırımcı, enflasyonist ortamda birikimlerini hangi yatırım aracında değerlendirileceğini araştırmaya devam ediyor. Peki şu an mevduat mı, faiz mi daha çok avantaj sağlıyor?
Erdoğan'a yakın isim: 15 Temmuz'dan sonra hücum eden asalaklar, AKP'nin dengesini bozdu Erdoğan'a yakın isim: 15 Temmuz'dan sonra hücum eden asalaklar, AKP'nin dengesini bozdu Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal, AKP'de bugün yaşanan sorunların kaynağını, 2014 sonrasında bozulan parti içi dengelere bağladı.
AKP'nin niye seçimi kaybettiğini açıkladı, Erdoğan'ı etiketleyip paylaştılar AKP'nin niye seçimi kaybettiğini açıkladı, Erdoğan'ı etiketleyip paylaştılar Gazeteci Faruk Aksoy, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından AK Parti’nin aldığı sonuçlar üzerine çarpıcı tespitlerde bulundu.