Abone Ol

Netflix'teki Kuş Uçuşu dizisinin 2. sezon resmi tanıtım fragmanı yayınlandı

Başrollerini Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol’un paylaştığı "Kuş Uçuşu" dizisinin yeni sezonundan fragman yayımlandı. Koray Kerimoğlu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosu Meriç Acemi imzası taşıyor.

Dizinin oyuncu kadrosu

Dizinin oyuncu kadrosunda ise Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol, Demircan Kaçel, Burak Yamantürk, İrem Sak, Defne Kayalar, Şifanur Gül yer alıyor. 

Kuş Uçuşu'nun ikinci sezonu, 14 Aralık’ta tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak. 
Dizinin konusu

Ormanda yaşayan aslanlarla onlar tarafından görmezden gelinen avcı kuşun amansız mücadelesini anlatan Kuş Uçuşu, dünyada hala karar verici pozisyonlarda duran önceki kuşakla, yetişmekte olan yeni kuşağın çarpışmasını gözler önüne seriyor. İlk sezonunu Aslı’nın Lale’yi yerinden ederek zafere ulaşmasıyla sonlandıran dizi, yeni sezonunda Aslı ve Lale’nin kıran kırana çekişmelere sahne olan medya sektöründe ayakta kalma savaşına odaklanıyor.

Aslan sürüsünün bir parçası olmaya çalışan Aslı için işler daha da zor bir hal alırken Lale, tutkularını kaybetmenin acısıyla kabuğuna çekilip kendini evine hapsediyor. İlk sezonda yaşananların ardından ikilinin mücadelesi ve kuşaklar arasındaki savaş tüm hızıyla devam ediyor.