Kristal gibi bir gece

Gelenekselleşen Kristal Fare'ye katılmak da bizim için gelenekselleşti. Neredeyse her yıl ödül törenine katılmayı iple çekiyorum.

Müşerref Seçkin Müşerref Seçkin

Ankara'dan sadece bunun için İstanbul yollarına düşüyorum. Sevgili meslektaşım Kubilay Tümen'in yıllarca verdiği emek hiç boşa gitmemiş. Üstelik ,başta ne yazık ki ben olmak üzere , pek çok kişinin kuşkuyla baktığı site, aldı başını gitti..O yüzden bu başarısına da ortak olmak istiyor insan.
Bu yıl da arkadaşım, Halk Tv'nin ekran yüzü Semra Topçu'yu da kandırdım. Semra da zaten Kubilay'ı çok sever, bu güzel gecede yerimizi aldık.
Ödüller, ödül alanlar, çok zevkli bir müzik ziyafeti eşliğinde en çok da eski dostları görmek heyecan verici oluyor böyle gecelerde.
En çok ilgi çeken simalardan biri de Reha Muhtar'dı..Reha Muhtar'ın dev ekibinin bir parçası olarak gecede biraraya geldik. O dev ekibin önemli bir parçası olan Kubilay Tümen'in başarısından o da çok mutlu. Öyle olmalı, son zamanlarda gecelerde pek göremiyoruz onu. Bu arada "dev ekip" onun, yani Reha'nın sözü !
Dağılmamızın üzerinden 10 yıldan fazla geçti. Yine de o dönemle hatırlanıyor olmak bizim gibi dinozorlara iyi geliyor.
Caner Erdem, Orhan Can, Taner Dileklen ,Murat Taşkıran hepimiz o salonda, artık farklı yerlerde de olsak sanki yeniden biraradaydık.
Bir magazin muhabirinin ropörtaj isteğini geri çeviren Reha Muhtar'a da anlamlı laflar etmekten geri kalmadık tabi...O zaman bir ünlü bizim roportaj isteğimizi reddettiğinde, onun bize gösterdiği tepki aklımıza geldi. İçimizden gülümsedik.
Kim nasıl yorumlarsa yorumlasın, aradan geçen bunca yılda pek çok televizyoncunun hafızalardan silindiği düşünülürse, ne kadar büyük işler yaptığımızı bir kez daha idrak ettik.
Sevgili Kubilay, ve en az onun kadar yorulan Hande, teşekkürler. Biz gri Ankara'mıza döndük ama yine unutulmaz anılarla..
İyi ki varsın Medyafaresi...