Eşref Bitlis Dosyası yeniden açılıyor

Herşey başdöndürücü bir hızla gelişiyor. 23 yıl önce şüpheli bir biçimde kazada ölen Jandarma Genel Komutanı Eşref Bitlis dosyası yeniden acılıyor.

Müşerref Seçkin Müşerref Seçkin

Herşey başdöndürücü hızla gelisiyor. Yazılan bir haber. bir yazı bazen saniyesinde bayatlıyor ve yeni bir gelişme oluyor.

Bu darbe girisimi olmasaydı asla inanmayacagımız olaylar cereyan ediyor.Gecmişte birbirinin gözunu oyacak kadar nefret eden kişilerin birbirini dinlemeye başladılarını gornek de umutlandırıyor insanı

Güneydoguda oynanan oyunu farketmiş olan Jandarma Genel Komutanı Esref Bitlis tam 23 yıl once uçak kazasında öldü.

Bitlis'le gazeteci olarak tanışmış hatta bir roportaj da yapmıştım. Dönemin hukumeti kaza kaza diye yırtındı. Ama aralarında benim de bulunduğum pek cok kisiyi tatmin edemediler.

Kulagıma gelen bilgilere göre bu dosya yeniden acılacak. Pek cok bilgi ve delilin yokoldugu belirtilmesine ragmen Esref Bitlis kazasının cok detaylı bir bicimde yeniden ele alınacagı söylendı.

Bahçeli biliyor muydu

Gectigimiz ay MHP ile ilgili yazmıştım. Bir kurmayı Devlet Bey parti içi muhalefet konusunda cok emin cok rahat. Sanki bir bildiği var demişti. Haklı cıktı. Genelkurmay başkanında Bahöeli nin hediye ettigi silah var. Erdogan ın 1!inci ordu komutanının en kritik zamanda size nasıl guvenelim sorusuna beni Bahcel i ye sorun cevabı çok önemliydi. .Bunlar Devlet Bahceli!ye yeniden prim sagladı