25 Mart Ay Tutulması hangi burçları nasıl etkileyecek?

Kişisel olarak Yeniay haritasını incelediğimizde, Neptün etkisi biraz içimize dönüp düşünmemiz gerektiğini bizlere hatırlatıyor. Manevi konulara yoğunlaşacağımızı, neşeyi mutluluğu dışarıda aramak yerine içimizde arayacağımızı söyleyebiliriz.

Burcu Orhan Hullu Burcu Orhan Hullu

Mart Ayında Burçları Neler Bekliyor?

10 Mart’ta 20 derece Balık burcunda Neptün, Güneş, Ay, Satürn dizilimli bir yeni ay gerçekleşecek.
Türkiye'nin 10. Evinde gerçekleşmesi bizlere hükümet açısından bir takım yeni kararların verileceğini gösteriyor. Aynı zamanda yöneticilerin birtakım zorlanmaları söz konusu olabilir. Belki eski düzenin yerine yeni bir düzen, yeni olanın kabul görmesi söz konusu olabilir. Bakanlar, yöneticilerle ilgili de bazı olaylar gündemimizi meşgul edebilir.

Kişisel olarak Yeniay haritasını incelediğimizde, Neptün etkisi biraz içimize dönüp düşünmemiz gerektiğini bizlere hatırlatıyor. Manevi konulara yoğunlaşacağımızı, neşeyi mutluluğu dışarıda aramak yerine içimizde arayacağımızı söyleyebiliriz. Kibir yerine çevremize karşı daha alçak gönüllü olup, empatik davranacağımız, ruhsal sağlığımıza daha özen göstereceğimiz bir süreç yaşayacağız. Her zamankinden fazla hassas olabiliriz fakat; hayata karşıda bir teslimiyet haline geçip bütünü kabul edip akışta kalmaya çabalayabiliriz. Bu dönem başkalarının hissettiği duyguları kolayca algılayabiliriz, çevremizde olanlara karşı kayıtsız kalmak zor olacaktır. Önemli konularda karar vermek için bir hafta beklemek daha uygun olabilir. Çünkü Balık Yeniayında duygular ve düşünceler değişken olacağı için kararlarda değişikliğe uğrayabileceğinden sonradan pişman olmamak adına önemli kararlarımızı önümüzdeki haftaya bırakabiliriz.

Ayrıca; 10 Mart’ta 07.03 itibariyle Merkür Koç burcuna geçiş yapacak. Düşünceler ve iletişim hızlanıyor. Sonucunu düşünmeden hareket etmeye açık olabiliriz, yeni fikirleri her zamankinden daha hızlı uygulamaya koymak isteyeceğiz. Sadece düşünmeden söylediklerimiz yüzünden bazen kırıcı olabiliriz. Karşımızdaki kişilere direkt söylemlerimiz incitici olabilir. Konuları hızlı kavrayıp, çabuk öğreneceğimiz bir süreç olacağı gibi çözümlerimizde bu dönem oldukça pratik olacak. Sadece kendi fikirlerimizde inatçı olabiliriz. Bu dönem karar verirken acelecilikten uzak durup iyice düşünüp harekete geçmemiz daha doğru olacaktır.

12 Mart 00:51’de Venüs ise Balık burcuna geçiş yapıyor. İlişkiler açısından daha hassas ve romantik bir dönem başlıyor. İlişkilerimizde karşımızdakinin ihtiyaçlarına duyarlı davranacağımız, derinleşen duygularımızı gösterebileceğimiz bir sürece adım atıyoruz. Tek dezavantajı aşkta gözümüzün kapanmasıyla birlikte gerektiğinden fazla fedakar davranıp bunun görevimiz zannedilmesi söz konusu olabilir. Ayrıca; ilişkilerimizde daha toleranslı davranıp, merhametli, bağışlayıcı tarafımız ağır basabilir.
17 Mart’ta ise gerçeklerden kaçmaya yatkın olabiliriz, önümüzü görmekte zorlandığımız bu hafta yanıltıcı, aldatıcı etkiler de söz konusu olabilir. Olaylar karşısında fazla hassas olabiliriz, hayatın karmaşası bizlere bunaltıcı gelebilir.17-23 Mart arası hayattan keyif almak her zamankinden zor olabilir. Venüs ve Satürn kavuşumu ise; kişileri daha şüpheci yapabileceği gibi, bu dönem kadınlarla ilgili zorlayıcı durumlar , sorunlar medyada gündem olabilir.

23 Mart 02:48’de Mars Balık burcuna geçiş yapıyor. Balık değişken bir burç olduğu için odaklanırken ve harekete geçerken dağılma riskimiz olabilir! Toleransımız azalabilir. İdeallerimiz uğruna savaşmak isteyeceğimiz bir döneme giriş yapıyoruz. Fakat gerekli motivasyonu ve yönümüzü bulmakta bazen zorlanabiliriz. Harekete geçmekle geçmemek arasında gidip gelebiliriz. Sadece duygusal olarak karar vermek yerine mantığımızı da devreye sokup gerekli balansı yaratabiliriz. Bu dengeyi sağlayamadığımızda ise huzursuzluk hissi bedenimize hakim olup ve ani duygusal çıkışlara sebep olabilir.

25 Mart’ta 5 derece Terazi burcunda Güney yönlü parçalı Ay Tutulması gerçekleşecek. Türkiye haritası ile incelediğimizde muhalefet ve hükümet arasında çekişmenin yoğunlaşacağını söyleyebiliriz. Belki hükümet kanadındaki kişilerin zorlanmalarına, görevlerini bırakmalarına şahit olabiliriz. Yine bu dönem göç konusunda artışlar yaşanabilir. Ülkemize göçmenlerin girişi ile ilgili haberler çoğalabilir.
İyi haber, bilimsel konularda Mart ayında gelişmeler, ilerlemeler yaşanacaktır. Bir hastalığın kolay ilaç tedavisi söz konusu olabilir. Bazı suikast girişimleri de Mart ayında öne çıkan konular arasında olabilir. Bu yaşayacağımız ay tutulmasının etkileri daha hızlı ortaya çıkacak.
Mart başında; Satürn ,Güneş, Merkür , Neptün Balık burcunda ilerliyor, Pluton, Venüs , Mars Kova burcunda ilerliyor olacak. Dünyada daha çok insan hakları, özgürlük temaları gündeme gelebilir, alışık olduğumuz düzene karşı çıkan gruplar ve bu grupların isyanları, grevleri söz konusu olabilir. Devrim niteliğinde değişimler kaçınılmaz olabilir.

Mart Ayında Burçlar

KOÇ: Bu dönem hızlı hareket etmeye meyilli olacaksınız. Yeni fikirlerinizi hayata geçirmek isteyebilirsiniz. Sadece aklınızdan geçenleri insanlara söylerken kırıcı olmamaya özen göstermeniz gerekiyor. Tutulmayla birlikte evlilik ortaklıkla ilgili konularda bazı krizli durumlar ortaya çıkıp sizi mücadeleye zorlayabilir. Ama bu krizlerin sizler için yeni bir başlangıca işaret ettiğini bilmelisiniz. Sizler için değişmesi gereken ne varsa bu sorunlarınızı çözüp yolunuza devam edebilmek açısından gerekli motivasyona sahip olacaksınız.

BOĞA: Mart ayına neşeniz ve keyfiniz yüksek başlayacaksınız. Evde vakit geçirmekten ziyade daha sosyal olacağınız bir ay sizleri bekliyor. Beslenme düzeniniz, sağlığınız, varsa evcil hayvanınız, yanınızda çalışanlarla ve günlük rutininizle ilgili 25 Mart tutulması bir takım krizleri ortaya çıkarsa bile eski alışkanlıklarınızı bırakmanızla birlikte sorunların çözüldüğüne şahit olacaksınız. Mart sonu sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla tartışmalardan uzak durmalısınız .Bazı kişilerle aranıza mesafe girebilir.

İKİZLER: İş ve kariyer konularında şanslı olduğunuz bir Mart yaşayacaksınız. Ay başında terfi, yeni bir iş gündeminizi meşgul edebilir ya da iki iş arasında kalıp seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Ay tutulması ask, ilişkiler, çocuklar konusunda bazı krizler yaratsa bile sorunları çözüme kavuşturup önünüze bakmak isteyeceksiniz .Ay sonunda bilinçaltınızda kalan endişe ve korkularınız sizleri gerse bile üstesinden geleceksiniz. Sosyal çevrenizle yapacağınız organizasyonlar, planlar keyfinizin tekrar yerine gelmesini sağlayacak.

YENGEÇ: Bu ay yurtdışı, eğitim, uzmanlık konunuz ile ilgili gecikmelerin, pürüzlerin sizleri üzmesine izin vermeyin. Sonrasında bu pürüzleri, sorunları çözüp planlarınızı gerçekleştirmek adına harekete geçebileceksiniz. İlişkiler konusunda güçlü değişimler başta sizleri tedirgin etse de sonrasında ilişkinizle ilgili doğru kararlar aldığınızı fark edeceksiniz. Ay tutulması, ev, aile, yuva konularında krizler yaşatabilir
,bu dönem ebeveynlerinizle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İş ve kariyer konularında olumsuz giden durumlar yaşansa bile akıllıca yaptığınız hamlelerinizle durumu olumluya çevirebileceksiniz.

ASLAN: İlişkiler, ortaklıklar alanında mücadele verdiğiniz bu dönem zorlansanız da sonunda kazanan sizler olacaksınız. Sadece bu dönem sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerekebilir. Ayak, diz, diş, cilt konularında bazı problemler yaşayabilir ve bu konuların tedavisi için harekete geçebilirsiniz. Ay Tutulması iletişim ve kardeş, kuzen, yakın çevrenizle bazı krizli durumlara neden olabilir. Ani çıkışlar yapmaktan uzak durmalısınız. Ayrıca; ortak gelirlerinizle ilgili oluşabilecek gecikmeler sizleri strese sokabilir. Ama iş ve kariyer konularında Jüpiter desteği ile var olan sorunlarınızda toparlanma, düzelme söz konusu olacak.

BAŞAK: Mart ayında en çok evlilik, ortaklık, ilişkiler alanında efor harcamanız gerekebilir. Başta bir takım pürüzlerle karşılaşsanız bile somut adımlar atıp kalıcı çözümleriniz ile sorunlarınızı aşabileceksiniz. Sağlık olarak bu dönem iyi etkiler altında olacağınız için olası sağlık sorunlarınızı kolay atlatabileceksiniz. İşten gelen gelirlerinizi arttırma yoluna gideceksiniz varsa yurt dışı bağlantılı işlerinizde yeni projelere imza atabilirsiniz. Ay Tutulması maddi konularda bir takım krizli durumlar ortaya çıkartsa bile ardından bu konularla ilgili yeni bir rota belirleyip sorunlarınıza çözüm bulabileceksiniz.

TERAZİ: Ay sonuna doğru tutulma etkisiyle birlikte kendinizle ilgili bazı konularda krizlerle mücadele etmeniz gerekebilir. Fakat; vereceğiniz kararlarla birlikte yeni bir döneme geçiş yapacaksınız. Aşk, ilişkiler, çocuklar konusunda agresifçe tutumlar sergilemekten kaçının. Daha sağlam kararlar verip ilerleyeceğiniz Mart ayında sadece bağışıklığınızı güçlü tutmaya ve dengeli bir hayat tarzı benimsemeye çalışmalısınız. Ortaklık, evlilik, ikili ilişkiler alanında iletişiminiz sayesinde başarılı olacağınız bir dönem sizleri bekliyor. Ayrıca bu dönem işinizle ilgili hızlı kararlar verebilirsiniz.

AKREP: Evinizde ailenizle iletişiminizde lütfen tartışmalardan uzak durun. Bu ay itibariyle yaşadığınız yeri düzenlemek, dekore etmek ya da yeni bir yere geçiş yapmak üzere harekete geçeceksiniz. İkili ilişkiler konusunda kendinizi şanslı hissedeceğiniz sürpriz durumlar yaşanabilir. Yeni bir ilişki gündeme gelebilir, bu hayallerinize yakın bir ilişki olabilir. Ay Tutulması sizlerin bilinç altında kalmış konularınızı ortaya çıkarabilir. En çok eski korku ve endişelerinizle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Ayrıca bu dönem arkanızdan çevrilen oyunları öğrenebilirsiniz. Sağlıksal anlamda ise yapacağınız küçük değişikler bile bu dönem fark yaratacaktır.

YAY: Maddi konularda başta zorlansanız bile sonrasında ipleri elinize almanızla birlikte değişimi sağlayacağınız bir Mart yaşayacaksınız. Bu dönem ev ve yuva konularında keyifli etkilere sahipsiniz. Aşk, ilişkiler ve çocuklarınızla ilgili ortaya çıkan sorunlara çok kolay çözüm bulacaksınız. İletişiminiz bu ay oldukça güçlü olacağından fikirlerinizi kolay kabul ettirebilirsiniz. Borsa, spekülatif yatırım gibi konulara yönelebilirsiniz. Ay Tutulması sosyal çevre ve arkadaşlarınızla alakalı bazı krizli durumlar ortaya çıkarsa da size iyi gelmeyen kişileri hayatınızdan eleyip yolunuza devam edebilirsiniz. Bu dönem kısa yolculuklar organize edebilirsiniz.


OĞLAK: Maddi konularla ilgili gösterdiğiniz çabanın karşılığını alma dönemindesiniz. Bu ay başı öngörmediğiniz bazı ödemeler canınızı sıksa da kaynaklarınız ve maddi varlıklarınızın çoğalması ile birlikte bu durumu kolay atlatacaksınız. Ay tutulması kariyeriniz ve işinizle ilgili bazı krizler ortaya çıkarsa bile vereceğiniz yeni kararlarla yolunuza devam edeceksiniz. Aşk ilişkiler konusunda sürpriz gelişmeler, yenilikler hayatınıza dahil olabilir. Bu ay düşüncelerinizi çok kolay karşı tarafa aktarabileceksiniz. Gayrimenkul- yatırım ile ilgili konular kafanızı meşgul edebilir. Karar vermek için Nisan ilk haftasını beklemeniz daha iyi olabilir.

KOVA: Mart başında en çok mücadeleyi kendinizle ilgili karar verirken yaşayabilirsiniz. Mart sonuna doğru odağınız para ve birikimleriniz olacağından paranızı bu dönem elinizde tutmak için efor sarf edebilirsiniz. Harcamalarınızı dengelemeniz gerekiyor. Ay Tutulması; yurt dışı, eğitim, uzmanlığınız olan konularla ilgili krizlere sebebiyet verebilir. Sonrasında yapacağınız yeni bir seçimle birlikte hayatınızda yepyeni bir başlangıç sağlayacaksınız. Kendinizle ilgili değişim kaçınılmaz olacağı gibi tüm bunlarla mücadele etmek için gereken gücünüzün ve cesaretinizin yüksek olmasıyla çok kolay harekete geçeceksiniz.

BALIK: Mart sonu Mars’ın burcunuza geçmesiyle birlikte enerjiniz ve cesaretiniz yükselecek. Fevri ve hızlı kararlar vermekten kaçının. Kendinizi daha iyi hissettiğiniz Mart ayında güzelliğiniz ve bakımınız için ekstra vakit harcayabilirsiniz. Bu dönem daha yoğun çalışan sezgilerinize kulak vermelisiniz. Ortak gelirler, ödemeler, krediler konusunda Ay Tutulması ile birlikte bazı krizli durumlar ortaya çıkabilir. Yine de yakalayacağınız maddi şanslar sayesinde bu durumu atlatacaksınız. Mart ayında daha disiplinli hareket etmeniz, krizleri fırsata çevirmeniz açısından son derece önemli olacağından günlük rutininizi değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.

@astro_brujo