21 Nisan-27 Nisan 2014, Burçlar

Bu hafta sizi neler bekliyor?

Gamze Avcu Gamze Avcu

KOÇ

Bu hafta işiniz, beklentileriniz sizi zorluyor, işinizle ilgili büyük değişime zorlanıyorsunuz. İlişkilerinizde gelişen olaylar iş hayatınıza yansıyor, toplumsal hayatınıza yansıyor. Özgürleşebilmeniz önemli. Bu gerginlik ortaklaşa iş yaptığınız durumlarda size gelecek yardımlarla size çıkış yolu sunabilir. Salı günü gruplarla beraber organizasyonlarla ilgili konular gündeme geliyor. İlişkilerinizdeki gariplikler planlı olmadığınız takdirde ilişkilerden beklentilerinizle ilgili zor duruma düşmenize sebep olabilir. Kendinizi soyutlamak, kurtulmak istediğiniz ilişkiler olabilir. İş hayatınızdan kopuşlar yaşayabileceğiniz kişiler olabilir. Gelirlerinizle ilgili planlar yapmaya başlayacaksınız. Bu hafta iş hayatınızda bir takım değişiklikler yaşamanız mümkün. Hafta sonuna doğru hayatınızda gelirleriniz, çalışma hayatınızla ilgili konularla ilgili planlar yapabilirsiniz. Bağlı olduğunuz kaynaklarla ilgili düşüneceksiniz. Yeni durumları nasıl stabilize edeceğiniz önem kazanacak. Hayalinizde yapmayı istediğiniz konular varsa yeni durumlarla bunu nasıl gerçekleştirebileceğinizi planlayabilirsiniz. Hafta sonu hareketleniyorsunuz. Yaratıcı faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Maddi yardımlarda bulunmak istediğiniz kişiler veya fedakarlıklarınız olabilir.

BOĞA

Yaptığınız işler, bağlantılarınız, yolculuklarınız sizi gerebilir, günlük hayatınız işlerinizden planlarınızın istediğiniz gibi gitmemesinden etkilenebilir. Sunumlarınızdan, görüşmelerinizden istediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz. İlişkilerinizdeki sorumluluklarınız ise gruplar içersinde yeni kişilerle beraber olmanız için olumlu. Yeni bakış açıları getirebilecek kişilerle karşılaşabilirsiniz. Çarşamba günü iş hayatınız ve toplumsal hayatınız hareketleniyor. Yapacağınız işleri planlamazsanız istediğiniz verimi alamayabilirsiniz. Kendi taleplerinizde ısrarcı olmamanız iyi olur. Haftasonuna doğru ticari konuşmalar yapabilirsiniz ancak görüştüğünğüz kişiler sizi kızdırabilir. Haftasonuna doğru gruplardan, arkadaşlarınızdan fikirler alabilirsineniz size yardımcı olabilir, kendinizi daha iyi ve görmek istediğiniz haliyle ifade etme olanağı bulabileceksiniz. İlişkilerinizle ilgili kalıcı anlaşmalar veya skonuşmalar yapabileceksiniz. Haftasonunda etrafınızdakilerle etkili ve yaratıcı konuşmalar yapabilirsiniz. İşleriniz pazar günü sizi meşgul edebilir ve çalışmak durumunda kalabilirsiniz.

İKİZLER

Ortaklaşa işlerinizle ilgili konular, yatırımlarınızla ilgili durumlar gündeme gelebilir ve gelirlerinizle ilgili konularda isteklerinizin beklentilerinizin gerçekleşmesinde zorlanabilirsiniz. Gruplarla görüşmelerde zorlanabilirsiniz. Ancak gündelik yaptığınız işlerde, projelerinizde diğerleri size destek olacaklar. İş ve toplumsal hayatınızda güzel ortamlarda bulunabilir ve ilişkilerinizi geliştirecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Zevkleriniz istekleriniz için yapacağınız faaliyetlerde maddi konuları planlı programlı yapmanız iyi olacaktır. Kendinizi istediğiniz gibi ifade etmeyi istemeniz bazı gruplar içersinde size karşı fikirleri de gündeme getirebilir. Hafta sonuna doğru aklınızda başka planlar düşünceler olacaktır. Kendinizi biraz geri çekmek isteyebilirsiniz ancak iş hayatınız veya toplumsal hayatınız hareketleniyor ve hoşlanacağınız kişilerle karşılaşabilirsiniz. Yaptığınız projelerden veya sorumluluklarınızla ilgili övgüler gelebilir. Sizinle anlaşmak isteyen kalıcı anlaşmalar yapabileceğiniz kişiler olacaktır. Hafta sonu toplum içersindeki faaliyetlerinizde etkili konuşmalarınız olabilir. Hayalettiğiniz şeylerle ilgili planlar düşünceler fırsat yaratabilir. Gruplarla beraber yardımcı olacağınız kişiler olabilir.

YENGEÇ

Karşınızdaki kişilerden gelen talepler sizin gerilimler yaşamanıza sebep olabilir. Evinizde kendinizle ilgili çalışmalarınızda ilerlemeniz zorlaştıkça toplumsal ve çalışma hayatınızdaki ilerlemeler zorlaşıyor. İlişkilerinizde bencil olmamalısınız. Yolculuk planlarınızla ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Size yeni bakış açısı kazandıran kişiler, sizin kendinize, yapabileceğinize inandıracak fırsatları sunacaktır. Salı günü ortaklaşa işleriniz gündeme geliyor. İlişkilerde yaşadığınız izolasyon, gerilim iş veya toplumsal hayatınızda sizi bağlayan şartlardan kurtulmayı istemenize sebep olabilir. Hafta ortasında ev-iş arasında toplumsal hayatınızda beklenmedik durumları getiren müdaheleler yaşayabilirsiniz. Gruplarla beraber ortak düşüneceğiniz, fakir alışverişinde bulunacağınız ortamlara katılmaya başlayabilirsiniz. Katılacağınız sanatsal ortamlar, sezgilerinizi kullanacağınız çalışma ortamları sizing için yeni ilişkilere başlama, özel hayatınızda ise aşkla karşılaşmanıza fırsat olabilir. Cuma gününüz bir ilişkinin getirdiği duygusal durumları yaşamanıza sebep olacaktır. Kendinizi iyi hissedeceksiniz. Haftasonunda toplumsal hayatınız hareketleniyor. Fikirleriniz düşünceleriniz daha uzun planlı, geleceğe dönük olarak ilerlemenizi sağlayacaktır. Pratik anlatım yaratıcı fikirlerinizi ortaya çıkaracak. Bazı fedakarlıklar istendiğinde arkadaşlarınızla olmanız gerekebilir. Toplumsal hayatınızla ilgili gergin bazı durumlar olabilir.

ASLAN

Bu hafta üretkenliğiniz, çalışma koşullarınız, sağlığınız sizi zorlayabilir. Ameliyet kararı bile alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle veya kardeşlerinizle ilgili, çalışmalarınızla ilgili harekete geçemediğiniz durumlar, sizi engelleyen ani hukuksal durumlar, planlarınızı değiştirmenize sebep veren zorluklar sizin için dört bir yandan gerilim yaratabilir. Aile içersindeki sorumluluklarınız, yatırımlarınızla ilgili konular olumlu ilerleyecektir. Size yardımcı olacak kişiler olabilir. Ancak yakın çevreniz, işlerinizle ilgili planlı olursanız beklediğiniz yardım gelebilir.Evinizle ilgili faaliyetler, çalışmalar var ise bu konularda iyi fiyatlarla, fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Çarşamba günü görüşlerini paylaşmadığınız kişiler olabilir. Bu kişilerle ilgili ailenizden kişiler sizi zorlayabilir. Aile içersindeki sorumluluklarınız sizin ilişkilerinizi etkileyebilir. İlişkilerinizle ilgili farklı düşüncelere girebilirsiniz. Sizin fikirlerinizi kabul etmeyenler konusunda kendinizi çekmeniz sözkonusu olabilir. Yapacağınız yolculuklarla ilgili planlarınız da değişebilir. Perşembe günü önemli iş ve başkalarının kaynaklarıyla ilgili görüşmeleriniz, konuşmalarınız olabilir. Karşınızdaki kişilerin söylediklerinden etkilenebilirsiniz. Aile içersindeki maddi konuları da ortaklıklar yardımıyla veya yatırımlarla çözebileceksiniz. Haftasonu size ihtiyacı olan kişilere yardım etmeniz gerekebilir. İşlerinizle ilgili konularda çalışabilirsiniz.

BAŞAK

İsteklerinizi tek başınıza yapmak istediğiniz konularda, varsa çocuklarınızla ilgili yükler, veya risk aldığınız konular varsa bu konularda zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Zorlandığınız konular maddi konularda da sizi zorlayabilir. Başkalarının kaynaklarıyla ilgili beklenmedik durumlar sizin gruplardan gelen desteğinizle ilgili problemler yaratabilir. Gruplarla ilgili planlı olmanız gerekebilir. Çarşamba günü çalışma ortamınız, gündelik işlerinizle ilgili hareketlenme sözkonusu. Başkalarıyla ortaklaşa işlerinizde kendinizi geri çekmek istediğiniz durumlar olabilir. Yabancılarla ilgili, eğitim veya ticaretle ilgili yeni fikirler, yeni bir konu ilginizi çekmeye başlıyor. Haftasonuna doğru ilişkinizde, birlikte olduğunuz kişiyle beraber hayalini kurduğunuz konuları gerçekleştirebilirsiniz. Çevrenizle ilgilenecek ve yeni kalıcı ilişkiler kuracaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyi sevdiğiniz konusunda emin olabilirsiniz. Hafta sonu ilgilendiğiniz konuyla ilgili ortağınız veya birlikte olduğunuz kişiyle beraber girişimleriniz olabilir. Hatta kendisinden ilham alabilirsiniz.

TERAZİ

Ev, aile konularında, yaşamsal alanlarınızla ilgili konular bu hafta sizi zorlayacak, bu durum iş hayatınıza da yansıyabilir. Kendinizi zorlayacağınız durumlar olabilir. İlişkilerinizde beklediğiniz karşılığı bulamayabilirsiniz. Siz varsa çocuklarınız, özel hayatınızda hareketlenmelerle koştururken, iş hayatınızla konuları planlarsanız sonuca ulaşabilirsiniz. Çarşamba günü ortaklaşa işler veya çalıştığınız kişilerle finansal durumlar hakkında görüşmeler, çalışmalar yapabilirsiniz. Perşembe günü çalışmalarınızla ilgili sonuçları ortaklaşa iş yaptığınız kişilere sunabilir veya konuşulan konuları ortaya koyacağınız projeleri sunabilirsiniz. Maddi olarak size getirisi olan anlaşmalar sözleşmeler yapabilirsiniz. İşlerinizle ilgili haftasonuna doğru önemli ilerlemeler kaydedeceksiniz. Hafta sonu eşinizle veya ortağınızla beraber faaliyetleriniz olabilir. Kendi isteklerinizi kabul ettirebilirsiniz.

AKREP

Yakın çevrenizdeki bir olay, yaptığınız işlerinizle ilgili konular, iletişim kurduğunuz kişilerin sizi zorlaması haftabaşında size zorluk getirebilir. Yolculuklarınızla da ilgili planlarınıza yansıyabilir. Ofisinizdeki kişiler, iş ortamınızla ilgili değişimler harekete geçemediğiniz konuları da tetikleyebilir. Yanınızda kimseyi bulamayabilirsiniz. Kendi imkanlarınızla yapacağınız yolculukları, planladığınız konuları gerçekleştirmek durumunda kalabilirsiniz. Çarşamba evinizle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İlişkide olduğunuz kişiyle, eşinizle bazı durumları konuşmanız gerekebilir. Perşembe günü özel hayatınızda güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz. Bazı sözler verilebilir ve kalıcı adımlar atılabilir. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade edebileceksiniz. Hafta sonu birlikte olduğunuz kişiyle ortak düşünceler paylaşacaksınız ve beraber faaliyetlerinizle hareketli bir hafta sonu geçirebilirsiniz.

YAY

Gelirlerinizle ilgili konularla haftaya başlayabilirsiniz. Kendi başınıza risk almayk istemeyebilirsiniz ancak arkadailarınız veya gruplar içersindeki durumunuzda da bazı arızalar çıkabilir. Siz kendinizi ifade ettiğiniz konularla birlikte özgürlüğünüzü ifade etmek istiyorsunuz. Ancak maddi konular ve içinde bulunduğunuz gruplarla ilgili konular sizi kısıtlayabilir. Yardım ve desteği ailenizden alabileceğiniz bir fırsat da önünüze çıkacaktır. Gruplar içersinde birebir görüşmelerle harekete geçebilirsiniz ancak başka kaynaklardan gelecek destek veya kısmetlerinizi almakta zorlanabilirsiniz. İş ortamınız, beraber çalıştığınız kişilerle ilgili konular, yeni müşteriler sizi bir sure meşgul edebilir ve bilgi almak durumunda kalabilirsiniz. İş ortamınızda genç kişiler size yardımcı olabilir. Varsa projelerinizle ilgili grupsal çalışmalarınızı çözmek durumunda kalacağınız durumlar olabilir. Hafta sonuna doğru evinizde güzel vakit geçireceksiniz, olumlu haberler alabileceksiniz. Hastalığı olan kişiler varsa veya sizing yardımcı olduğunuz kişiler varsa verdiğiniz desteğin olumlu yansımalarını alacaksınız. Evinize kısmetler gelebilir. Hafta sonu evinizle ilgili konularda yapmak istediklerinizle ilgili yaratıcı fikirler alabilirsiniz ancak özel hayatınızla veya varsa çocuklarınızla ilgili problemler yaşamanız, yaptığınız planlardan farklı ortamlarda bulunmanız gerekebilir.

OĞLAK

Bu hafta sizi zorlayacak durumlar ilişkilerinize de yansıyacaktır. İş hayatınızda ilerlemeyen size problem çıkartan konularla ilgili durumlar, yaşadığınız alanı da değiştirmenize sebep olabilir. Gruplar içersinde tanışacağınız kişiler size bilgi verebilir ve size zorlandığınız konularla ilgili çıkış yolu sunabilirler. İş hayatınızla ilgili çözmeniz gerekenler sizi zorlayacak konular arasında olacaktır ve de kendi yaratıcılığınızı ve fikirlerinizi ortaya koymanız gerekebilir. Perşembe günü yakın çevrenizle daha ilgili olacaksınız. Fikir ve düşüncelerinizi paylaşacağınız kişilerle görüşmeler kendinizi gruplar içersinde gösterme fırsatı da verecektir. Yapacağınız organizasyonlar var ise anlaşma ve görüşmelerinizi cuma günü yapabilirsiniz. Hafta sonu evinizle ailenizle ilgili zorluk çektiğiniz konularla ilgilenme imkanı bulabileceksiniz. Kardeşleriniz varsa görüşmelerinizde onlardan ilham alacağınız konular olabilir.

KOVA

Sizi korkutan ve güveninizi sarsan konular başkalarına bağlı kalmakla ilgili olabilir ve kendi işlerinizle ilgili beklentilerinizi azaltan kişilerle çalışmanız gerekebilir. Kurduğunuz bağlantılar, yaptığınız planlar, varsa eğitim konuları sizin için problem kaynaklarını oluşturuyor. Ancak iş hayatınızdaki sormluluklarınızla ilgili çalışmalarınız bilgi toplamanız ve çevrenizdekilerle görüşmeleriniz sayesinde çıkış yolu bulmanıza yardımcı olabilir. Çarşamba günü hareketleniyorsunuz. Evinizle ilgili bir takım düşünceleriniz olacak. Ev konusunda satış veya yatırım konuları gündeme gelebilir. Aynı zamanda işlerinizle ilgili bir takım açıklamalar yapmanız gereken durumlar olabilir. Cuma günü iş hayatınızda yapacağınız hareketler size maddi olarak uzun dönemde geri dönebilir. Hafta sonu kısa yolculuklarınız olabilir. Evinizle ilgili durumlar için fırsatlar çıkabilir.

BALIK

Hayatınızın ekseni kendi kaynaklarınızdaki değişimler, ortaklaşa kaynakların etkilenmesi ve mücadeleniz, tek başınıza kendiniz ifade edebilmek ve de gruplar içersindeki yükleriniz konularında sizi harekete geçiren durumlar üzerinde geçiyor. Herkese anlatacağınız konular veya iş dolayısıyla yapacağınız seyahatlerde kendinizi iyi ilişkiler içersinde bulabilirsiniz ve gruplar içersinde size güç uygulayan kişilerin desteğini kullanabilirsiniz. Bir şekilde mücadele verdiğiniz kişilere bağlısınız. İlerlemeler sizi tatmin etmiyor. Yeni görüşmeleriniz olabilir. Siz de ortaklaşa işlerle ilgili mücadelenize karşınızdaki anlamaya çalışarak devam edebilirsiniz. Perşembe günü kendinizi iyi hissedeceksiniz. Popüler olabilirsiniz. İlham verici konuşmalarınız olabilir. Bununla birlikte eğitim vermeniz kalıcı hale gelen konular arasında olabilir. Hafta sonu maddi konular gündeminize giriyor ve problemlerinizi çözebileceğiniz planlar yapmak için çalışabilirsiniz.

gamze avcu