Abone Ol

Ziynet Sali ilk İngillizce şarkısı Magic ile Berlin'lileri büyüledi

Medyafaresi.com özel haberi - Ünlü şarkıcı Ziynet Sali ilk İngilizce şarkısı Magic'in tanıtım turnesi kapsamında düzenlenen konserde dün akşam Berlin'de sevenleriyle buluştu.

Ziynet Sali ilk İngillizce şarkısı Magic ile Berlin'lileri büyüledi

Belemir Çelebi / Berlin / Medyafaresi.com

Kısa süre önce uluslararası bir projeye imza atan Ziynet Sali, prodüktör Anthony Marshall ile çıkardığı İngilizce şarkısı Magic’in lansman konserlerinin ilk durağı olan Berlin'de konser verdi.

Canlı konseri için iki ayrı ekip ile çalışan Ziynet Sali, sahneye önce Türk ekibi ile çıkarak birbirinden güzel Türkçe şarkılarını seslendirdi.

Konserin ikinci yarısında Londra'dan özel olarak gelen İngiliz ekibi ile sahne alan Ziynet Sali, birinci İngilizce şarkısı 'Magic'in' yanı sıra, ikinci ve üçüncü ingilizce şarkısı ‘Tipsy’ ve ‘Echo’ yu ilk kez Berlin sahnesinde sevenlerinin beğenisine sunarak büyük beğeni topladı.

Daha sonra Anthony Marshall ile ilk İngilizce şarkısı olan 'Magic’i' seslendirdi. Sahne performansıyla büyük beğeni toplayan ikili seyircilerin ısrarıyla 'Magic' şarkısını ikinci kez seslendirdi.

Ziynet Sali ilk İngillizce şarkısı Magic ile Berlin'lileri büyüledi - Resim: 1

Önce siyah transparan elbisesiyle sahneye çıkan Ziynet Sali, fiziği ve güzelliği ile herkesi büyüledi. Sali konserin ikinci yarısında İngilizce sahne performansı için spor bir kıyafet tercih etti.

İlk kez Berlin'de konser veren Ziynet Sali ‘Burda olmaktan çok mutluyum bundan sonra daha sık görüşeceğiz’ açıklamasında bulundu.

Konserden sonra sevenleriyle tek tek fotoğraf çektiren Ziynet Sali, samimiyeti ve doğallığı ile Berlinlileri kendine hayran bıraktı.

Belemir Çelebi / Berlin

Fotoğraf: Mehmet Dedeoğlu (dedepress)