Abone Ol

Yükselen burcunuza göre Mars retrosu hayatınızı nasıl etkileyecek?

Medyafaresi.com astroloji yazarı Dilara Bayrak, Mars retrosuna ilişkin yorumlarıyla büyük ilgi çekti. Dilara Bayrak bu kez Mars retrosunun burçlara etkilerini kaleme aldı. Bakın yükselen burçlara göre neler olacak?

Yükselen burcunuza göre Mars retrosu hayatınızı nasıl etkileyecek?

İşte o yazı:

Bugün Mars Retrosunun burçlara göre olası etkilerini kaleme aldım. Sert etkilerden geçeceğimiz için üzgünüm pozitif söylemlere yer veremiyorum.

Her alanda fazlasıyla içe çekildiğimiz bu dönemlerde, fazlaca vakit geçirdiğiniz kişilerle sürtüşmelerden, kırgınlıklar uzak kalmanızı umarım. Keyifli okumalar..

Yükselen Koç:

Mars doğum haritanızda 1.evinizde retro hareket edecek. Beden ve ruh sağlığınız bu dönem önem teşkil edecek, hayat enerjinizin düştüğünü hissedebilirsiniz. Özellikle tansiyon konuları gündemde olur. Kazalara,yanıklara ve baş bölgenizle ilgili darbelere ve öfke patlamalarına dikkat.

Yükselen Balık:

Mars'ın retro hareketi sizlerin 2.evkinde gerçekleşecek. Maddi değerler, kendinize ait kazançlar, kredileriniz gündem konunuz. Harcamalarda artışlar söz konusu olabilir. Savurganlıklardan kaçınılmali ve mümkünse kazançlar ve maddi konularla ilgili konular retro süresi boyunca ötelenmelidir.

Yükselen Kova:

Akrabalarla olan ilişkiler, kısa mesafe seyahatler, iletişim ve yayıncılık, kişisel eğitim konuları gündeminiz. Bu konularda pürüz ve engellere dikkat. Bir diğer konu da akraba ve komşu ilişkilerinde ortaya çıkabilecek gerginlikler.

Yükselen Oğlak:

Aileniz, eviniz, büyüklerinizle ilgili konular gündemde. Evinizle ilgili tadilat tamiray işleriyle ilgili planlamalarınız varsa retro bitene kadar ötelemenizi öneririm, bir takım problem ve engeller çıkması olası.

Yükselen Yay:

Eğlence, spor aktiviteleri, çocuklarla ilişiler, aşk hayatı, eski sevgililer, hobiler gündeminizde olacaktır. Bu konularla ilgili kendinizi girişken bir ruh halinde göremeyebilirsiniz ve yeni krizleri gündeminizde bulabilirsiniz.

Yükselen Akrep:

Mars retrosu sizlerin dogum haritanıda 6.evinizde retro hareketini sürdürüyor olacak. Günlük işleriniz, sağlığınız, iş hayatınız, çalışma koşullarınız gündem konularınız. Özellikle karşınıza çıkabilecek yeni bir ameliyat veya operasyonla ilgili retro bitimine kadar girişimde bulunmamanızı öneririm.

Yükselen Terazi:

Terazilerin evlilik ve ortaklıkları gündemde olacak. Bu dönem gizli kalmış, açığa çıkmamış konular önünüze gelebilir. Içine iteleceğiniz tartışma ortamlarından uzak durmalı ve retro süresince evlilik ve ortaklık konularıyla ilgili yeni atılımlar yapmamanızı öneririm.

Yükselen Başaklar:

Borç, alacak-verecek, miras, sigorta gibi geçmişten gelen konular gündeminizde olabilir. Borçları ödemede zorlanabilir, kredilerle ilgili engeller veya gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Retro boyunca bu gündemlerle alakalı ötelemekte fayda var. Diğer yandan sağlık konularına, kronik rahatsızlıklara, mahkeme konularına dikkat.

Yükselen Aslanlar:

Bu evde seyahatler, dış ticaret ilişkileri, yurtdışi konuları, devam etmekte yada başlamak üzere olduğunuz eğitimleriniz gündem konularınız olacaktır.

Yükselen Yengeç:

Kariyer, toplum önündeki duruşunuz, yöneticelerle ilgili konularla ilgili pürüzlere, engellemelere ve tartışma ortamlarına dikkat.

yazının devamı için tıklayın