Abone Ol

Yobaz Akit gazetesi, Fatih Portakal'ın tavuklarından Gezi mesajı çıkardı

Medyafaresi.com özel haber- İktidara yakın medya günlerdir Fatih Portakal'ın "kaçak çiftliği" yalanıyla algı yapmaya çalıştı. Ancak bakanlık ekipleri incelemeye gidince gerçek ortaya çıktı. Kaçak yapı falan yoktu. Akit gazetesi bu kez Fatih Portakal'ın tavuklarına dadandı.

Yobaz Akit, Fatih Portakal'ın tavuklarından Gezi mesajı çıkardı

Fatih Portakal kaçak yapılar yaptığı, çiftliğinin kaçak olduğu şeklindeki iftiralara dün 5 maddelik bir açıklamayla cevap vermişti. Açıklamasının son maddesinde bakanlık ekiplerinin çiftliğe geldiğini yazmıştı.

İşte o tweet:

Son durum: Bu öğlen hızlı bir şekilde sehircilik bakanlığından geldiler. İçeri aldık ve her yere baktırdık. Rapor hazırlanacakmış. Bildireceklermiş. Neticeyi bildiririm. Not: tavukları evsiz bırakmayın.

Yobaz Akit gazetesi, Fatih Portakal'ın tavuklarından Gezi mesajı çıkardı - Resim: 1AKP medyasının Fatih Portakal hakkındaki kaçak çiftlik yalanı ellerinde patladı

Bugün o netice açıklandı. Bakanlıktan gelen ekiplerin "kaçak yapıya rastlanmamıştır" açıklaması medyada geniş bir şekilde yer aldı.

Bu kez Fatih Portakal bir paylaşım daha yaptı.

Trol medyasının ve sosyal medyadaki tetikçilerinin yalanı ortaya çıkınca, Portakal, yine tavukları üzerinden haklı çıkmanın sevincini paylaştı.

Yobaz Akit gazetesi, Fatih Portakal'ın tavuklarından Gezi mesajı çıkardı - Resim: 2

Aşırı dinci ve faşist Akit gazetesi ise Fatih Portakal'ın bu tavuklarına bakınca Gezi mesajı gördü.

Akit'in tavuk haberinde şu ifadeler yer aldı:

"Gezi kalkışması'na gönderme"

Twitter hesabından video paylaşan Portakal, çiftliğinde beslediği düşülen tavuk ve horozun videosunu paylaştı. Kepazeliği böyle örtbas edebileceğini düşünen Portakal 'Gezi kalkışması'na gönderme yaptığı paylaşımına şu notu düştü:

"Şimdi sıra onlarda #direntavuk #direnhoroz ve #direnkümes kazanacaksın."

Yobaz Akit gazetesi, Fatih Portakal'ın tavuklarından Gezi mesajı çıkardı - Resim: 3

medyafaresi.com