Abone Ol

AKP medyasının Fatih Portakal hakkındaki kaçak çiftlik yalanı ellerinde patladı

Medyafaresi.com özel haber- Fatih Portakal'ın Seferihisar'daki özel mülkünü drone ile havadan görüntüleyip, evdekileri taciz eden iktidara yakın trol medyasının kaçak çiftlik iddiaları üzerine, Bakanlık ekipleri inceleme yaptı. İncelemede kaçak yapıya rastlanmadı.

AKP medyasının kaçak çiftlik yalanı ellerinde patladı

Türkiye'nin en çok izlenen ana haber sunucusu Fatih Portakal'a çamur atmak için kaçak çiftlik iddiası gündeme getirildi.

Fatih Portakal'ın Seferihisar'daki özel mülkünü havadan drone ile görüntüleyen AKP'ye yakın Turkuvaz medya grubu, Sabah, Yeni Asır, ATV, A Haber, hatta DHA ve AA ele ele verip kaçak çiftlik iftirasıyla algı yaratmaya çalıştılar.

Sabah, Yeni Asır, Takvim gazeteleri “Fatih Portakal kaçakçı çıktı” manşetiyle çıktı. Portakal’ın arazisinin drone ile çekilmiş fotoğrafına yer verdi ve Portakal’ı “Yasaları çiğneyerek imar kaçakçılığı yapmakla”, “Muhteşem çiftlik evine yasalara aykırı şekilde 3 ayrı yapı dikmekle” suçladı.

AKP medyasının Fatih Portakal hakkındaki kaçak çiftlik yalanı ellerinde patladı - Resim: 1

AKP'ye yakın trol medyasının asılsız iddiaları üzerine, İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri Fatih Portakal'ın çiftliğine giderek inceleme yaptı.

İnceleme sonucunda hiçbir kaçak yapıya rastlanmadığı açıklandı.

Her fırsatta iktidara yakın medyanın hedef haline getirdiği Fatih Portakal ise bu gelimeyi sosyal medya hesabından kısa bir videoyla birlikte duyurdu.

İŞTE O PAYLAŞIM

@fatihportakal
Şimdi sıra onlarda #direntavuk #direnhoroz ve #direnkümes kazanacaksın.

AKP medyasının Fatih Portakal hakkındaki kaçak çiftlik yalanı ellerinde patladı - Resim: 2

MEDYAFARESİ.COM