Abone Ol

Yılın ihaneti mi, yılın reklam çalışması mı? Armağan aslında Bülent Ersoy'u öptü!!!

Bülent Ersoy'un 3 haftalık eşi Armağan Uzun ile Pelin Taş'ın öpüşmesi akıllara "Reklam mı?"sorusunu getirdi. Çünkü şarkıcı damat Armağan anında Çeşme Ilıca Otel'den program teklif aldı!

Yılın ihaneti mi, yılın reklam çalışması mı? Armağan aslında Bülent...

     Daha 20 gün önce evlenmişlerdi

      Bülent Ersoy jüri üyesi olduğu Popstar'ın finalisti Armağan Uzun ile 7.7.2007'de İzmir Çeşme'de evlenmişti. İki gün önce de Hürriyet Gazetesi'nde Armağan Uzun'un, 21 yaşındaki Pelin Taş ile İzmir Sahilevleri'ndeki Serender Restaurant'ta öpüşürken çekilen fotoğrafları yayınlanmıştı.
      Armağan Uzun "Bülent Hanım'ı aldatmadım. O kız çocukluk arkadaşım" demişti.
      Armağan ile Pelin yeni tanışmış Bülent Ersoy ise "Her erkek aldatır. Bu her kadının başına gelebilecek bir talihsizlik" diye konuşmuştu. Armağan Uzun dün gece 02.00'de İzmir'de yine bir açıklama yapıp "Huzurumuzu kaçırmaya çalışıyorlar. Bülent Hanım'la mutlu günler bizi bekliyor" dedi.
      Armağan Uzun'un 'Çocukluk arkadaşım' dediği Pelin Taş ile 23 Temmuz'da konser verdiği Yeni Foça'daki Ti Bar'da tanıştığı ortaya çıktı.
  
     Bu ihanetten herkes kârlı çıkacak

      Bütün bu yaşananların reklam olduğu söyleniyor. Çünkü Bülent Ersoy'un, Star TV'deki 'Yıldızların Altında' adlı programının izlenme oranı düşük. Reytinge ihtiyacı var. Şarkıcı damat Armağan Uzun da albüm çıkarmak istiyor. Armağan Uzun ile Pelin Taşçı'nın öpüştüğü Serender Restaurant'ın sahibi Ferman Deri de lokantasını satmaya çalışıyordu.
      Bu haberler üzerine gazetelere hemen satılık ilanı verdi.
  
     Taksici 'Orada Neler Oluyor'a konuştu

      Yeni Foça'daki Sahil Market'te kasiyerlik yapan, Armağan Uzun'la yer göstericilik yaptığı Ti Bar'daki konserinde tanışan Pelin Taşçı da bu işten kârlı çıktı. Pelin Taş'ı, Serender Restaurant'a getiren taksici dün Star TV'deki 'Orada Neler Oluyor'a yaptığı açıklamada "Pelin, taksiden inerken beni 15 dakika bekle' dedi. Lokantadan çıkarken de Ferman Deri'ye 'işlem tamam' işareti yaptı" diye konuştu.
      POSTA GAZETESİ