Abone Ol

Yeter 4. bölüm fragmanı yayınlandı: Yekta Aylin'i nasıl köşeye sıkıştırıyor?

İlk bölümü yılbaşında yayınlanan ve Perşembe günleri reytingleri altüst eden ATV'nin bomba dizisi Yeter'in 3. bölümü yine nefesleri kesti. Yeter'in 4. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Yeter 4. bölümde Aylin'in büyük sırrı ortaya çıkacak mı?

ATV ekranlarının çiçeği burnunda yeni dizisi Yeter, 3. bölümüyle izleyenlerine yine heyecan dolu dakikalar yaşattı. Dizinin 14 Ocak akşamı yayınlanan son bölümünde Duru'nun kızı оlduğunu öğrenen Yekta; Aylin'in bunu nаsıl yaptığını, kimlеrin ona yardım ettiğini adım adım keşfetmeye başlamıştır. Peki; Yeter 4. bölümde neler olacak?

İŞTE; YETER 4. BÖLÜM FRAGMANI

Yeter dizisi 3. bölümde neler yaşandı?

Duru’nun beş yıl önce öldü bildiği kızı olduğunu öğrenen Yekta, Aylin’in bu planı nasıl yaptığını, kimlerin ona yardım ettiğini ve bu işin arkasında kimlerin olduğunu araştırır.

Yeter 4. bölüm fragmanı yayınlandı: Yekta Aylin'i nasıl köşeye sıkıştırıyor? - Resim: 1Yeter dizisi ne kadar izlendi? Reytinglerde Kösem'i nasıl geçti?

Yekta’nın tedirgin davranışlarından şüphelenen Aylin, gençlik aşkı Uras’tan kendisine yardım etmesini ister. Kaan ve kızı Duru’yu alıp Yekta’dan uzak kimsenin olamadığı bir yere giderek huzurlu bir hayat sürme hayallerini gerçekleştirmek üzere plan yapmaya başlar. Ancak diğer tarafta Yekta’nın kendisinin her bir hareketini takip ettirdiğinden habersizdir.

Filiz’in Duru’yu kaçırmasından kendisini suçlu hisseden Zafer ise Duru’ya kavuştuğu için sevinir. Filiz’i affeder ancak, karısının Coşkun ile aralarında yaşanan yasak aşktan haberi yoktur. Aylin, oğlu Kaan’ı okulundan kaçırmak için Uras ile gizli plan yapar.

Yeter 4. bölüm fragmanı yayınlandı: Yekta Aylin'i nasıl köşeye sıkıştırıyor? - Resim: 2Pelin Karahan: Çok şanslıyım

YETER 3. BÖLÜM

Duru’yu kaçırarak hem Aylin’den hem de Yekta’dan para koparmak isteyen Filiz ve Coşkun’un tüm hayalleri suya düşer. Ancak Yekta’nın kendilerini yönlendirerek Selçuk’a şantaj yaptıklarının farkında değildirler.

Handan ile başlayan aşklarını resmiyete dökmek isteyen Selçuk, nişan akşamı, Coşkun tarafından bir yere çağırılır. Coşkun aradan çekilir ve Selçuk, Yekta’nın hain intikam planının bir parçası olmaktan kendini kurtaramaz.

Yeter 4. bölüm fragmanı yayınlandı: Yekta Aylin'i nasıl köşeye sıkıştırıyor? - Resim: 3Pelin Karahan fotoğrafları