Abone Ol

Yeni Dizi Oğlum'un Kadrosuna Flaş İsim: Fragman Yayınlandı

Show TV ekranlarında yayın hayatına hazırlanan ve ilk tanıtımı yayınlanan "Oğlum" dizisine yeni bir oyuncu katıldı. İşte dizi hakkında tüm detaylar...

Yeni Dizi Oğlum'un Kadrosuna Flaş İsim: Fragman Yayınlandı

Show TV’nin yayınlanan duygu dolu ilk fragmanıyla dikkatleri hemen üzerine çeken Oğlum dizisine usta oyuncu Mutlu Güney katıldı.

Ay Yapım’ın merakla beklenen dizisi Oğlum yakın zamanda seyirciyle buluşacak. Ahmet Katıksız’ın proje ve senaryo tasarımını yaptığı, Gökçen Usta’nın yönetmenliğini üstlendiği diziyi Hürer Ebeoğlu ile Sevgi Yılmaz yazıyor.

Show TV’de yayınlanacak Oğlum dizisinin; Canan Ergüder, Songül Öden, Nihal Yalçın, Feyyaz Duman, Timur Acar ve Serhat Teoman’dan oluşan güçlü bir oyuncu kadro bulunuyor. Songül Öden  bu projeyle birlikte tekrar televizyon ekranlarına dönüş yaparken, Feyyaz Duman ve Serhat Teoman ikilisini de yine dizinin dikkat çeken karakterleri arasında göreceksiniz. Diziye son olarak ise usta oyuncu Mutlu Güney katıldı.

Yeni Dizi Oğlum'un Kadrosuna Flaş İsim: Fragman Yayınlandı - Resim: 1

Dizide, çok farklı hayatlara sahip olan iki çocuğun yaşadıkları kesitler halinde sunulurken, çocukların koşulsuz olarak masumiyetleri gözler önüne serilecek. Mutlu Güney ise avukat rolüyle ekranlara gelecek.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk tanıtım videosuyla çok konuşulan Ay Yapım’ın yeni projesi Oğlum için heyecanlı bekleyiş ise sürüyor.

Çarpıcı hikayesiyle “Oğlum” çok yakında Show TV’de!