Abone Ol

Yedincisiyle Las Vegas'ta evlendi! İşte Seda'nın yeni kocası!

Seda Sayan, yedinci kez nikâh masasına oturdu, ama ilk kez yurtdışında...

Yedincisiyle Las Vegas'ta evlendi! İşte Seda'nın yeni kocası!

Seda Sayan, yedinci kez nikâh masasına oturdu. Sayan, dört aydır aşk yaşadığı tekstilci Atilla Altay'la İstanbul'da imam nikâhı kıydıktan sonra önceki gün Amerika'nın kumarhaneler şehri LAS VEGAS'ta evlendi.

Yaklaşık dört aydır tekstilci Atilla Altay ile aşk yaşayan ünlü şarkıcı Seda Sayan, yedinci kez nikâh masasına oturdu. Yaklaşık iki ay ortalarda görünmeden aşklarını gizleyen ikili, ilk kez Çeşme- Alaçatı'da görüntülenmişti.

Birbirlerini çok seven ve birlikte yaşayan çift, Alaçatı'da görüntülenmeden önce Seda Sayan'ın Astoria'daki dairesinde imam nikâhıyla evlenmiş. Tekstilci Gürsel Oğuz'un da nikâh şahitleri arasında olduğunu öğrendiğim imam nikâhı sonrası, hayırseverliğiyle de tanınan Seda Sayan, nikâhlarını kıyan imama Umre'ye yollama sözü vermiş. Aşklarını dolu dizgin yaşayan sevgililer, üç gün önce de Las Vegas'a giderek evlenme kararı almış. Birkaç gün New York'ta alışveriş yaptıktan sonra casinolarıyla ünlü Las Vegas'a geçen âşıklar, sade bir yıldırım nikâhıyla, dünya evine girmiş.

Gazete Habertürk