Abone Ol

Yasak Elma'dan Bir İyi Bir de Kötü Haber!

FOX TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma bomba gibi bir sonla sezon finali yapmıştı. Son sahnedeki patlama, yeni sezonda dizide kimlerin kalıp kimlerin gideceği konusunda büyük soru işareti yaratmıştı.

Yasak Elma'dan Bir İyi Bir de Kötü Haber!

Yasak Elma beşinci sezonuna hazırlanırken diziden ayrılanlar da var yeni katılanlar da… Geçen sezon dizideki en önemli ayrılık Nesrin Cavadzade’ninki olmuştu. Yönetmenle kavga edince bileti kesilen oyuncu Yasak Elma’ya veda etmişti.

Daha sonra Erdal Özyağcılar ve Barış Kılıç’ın da yeni sezonda Yasak Elma’da yer almayacağı duyuruldu. Ardından Şafak Pekdemir ve Gülenay Kalkan’ın da Yasak Elma’dan ayrılacağı haberleri herkese ulaştı.

Dizinin çok önemli karakterlerini canlandıran oyuncuların ayrılığı izleyicilerin de keyfini kaçırmaya yetti. Ancak Yasak Elma cephesinden güzel bir haber de var. Haberi Berk Oktay verdi.

AVM çıkışı gazetecilere yakalanan Berk Oktay gazetecilerin sorularını yanıtlarken hakkındaki “diziden ayrılacak” iddiasına da açıklık getirdi. Oktay, Yasak Elma’dan ayrılmayacağını söyledi. Ancak başka ayrılıkların yaşanacağını da sözlerine ekledi.

Berk Oktay’ın bu açıklaması yeni bir soru işaretini de beraberinde getirdi.

Televizyon Gazetesi