Abone Ol

"Ya aradaki yastık kayarsa?" Müjde Ar, Beren Saat'e sordu!

’Sevişme sahnesinde Kıvanç’la aramıza yastık koyuyoruz’ diyen Beren Saat, Müjde Ar’ı güldürdü:

"Ya aradaki yastık kayarsa?" Müjde Ar, Beren Saat'e sordu!

Biz de o sahnelerde araya şilte koyardık! Dünya sinema tarihinde böyle bir yastık olayı duymadım. Ya yastık kayarsa o zaman ne olacak!

Aşk-ı Memnu dizisinde Bihter (Beren Saat) ve Behlül'ü n (Kıvanç Tatlıtuğ) cüretkar sevişme sahnelerinin yankısı hala sürüyor. Bu sahne sonrası Bülent İnal ile ilişkisinin bile bittiği iddia edilen Beren Saat yaptığı bir röportajda “Kıvanç'la aramıza yastık koyduk” sözleriyle dikkat çekti. Bu açıklamasıyla da en çok, 1975 yılında çekilen Aşk-ı Memnu'da Bihter'i canlandıran Müjde Ar'ı güldürdü. Bu sözlere esprili bir yanıt veren Ar, “Yastığı nerelerine koymuşlar kamuoyu bununla ilgili açıklama bekliyor. (gülüyor) Böyle şey olur mu ya. Gerçek oyuncu bunu ancak espri olsun diye söyler. Çünkü oyunculuğu gerçekten bilenler sevişme sahnelerinin tekniklerini de bilir. Dünya oyunculuk tarihinde böyle bir yastık olayı yok. İki oyuncunun birbirine güvenmesi yeter. Ayakta sevişirken o yastığı arada nasıl tutacaklar. Ya yastık kayarsa o zaman ne olacak? Bu çok komik bir şey. Yastık acaba kuş tüyü mü? Şimdi silikon yastıklar çıktı bir de onu denesinler! Biz aramıza şilte (Büyük yer minderi) koyardık. (gülüyor) Tabii şaka yapıyorum. Ben Beren'i çok severim herhalde o da çok üstüne geldikleri için böyle bir cevap verdi” dedi.

Beren Saat'in “O sahnelerin olduğu gün dişlerimizi fırçalıyoruz. Sigara içen içmeyene dikkat ediyor” sözlerine ise Müjde Ar yine kendi tarzında cevap verdi: “İki oyuncunun birbirine saygılı olması lazım işkembe çorbası içecek hali de yok.”

RTÜK 'ateşli' buldu!

Öte yandan RTÜK Bihter ve Behlül'ün sevişme sahnesinin 'çok ateşli' olduğunu öne sürerek Aşk-ı Memnu hakkında rapor hazırlattı. Bu konuda hazırlanan rapor, RTÜK üyelerince değerlendirilip sonuca bağlanacak. 1975'te TRT için çekilen Aşk-ı Memnu'da Behlül'ü canlandıran Salih Güney ile sevişen Müjde Ar o dönem bu sahnenin çok olay olmadığını belirterek “Üzerinden 30 yıl geçti. Çok net hatırlamıyorum ama anımsadığım kadarıyla bizim öyle ateşli bir sevişme sahnemiz yoktu. RTÜK belki aradaki yastığa kızmıştır.” (gülüyor) dedi