Abone Ol

Volkan Demirel'den çarpıcı açıklamalar! Caner ve Gökhan...

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Sarı-lacivertli takımın Topuk Yaylası'ndaki kampında basın mensuplarının karşısına çıktı.

Volkan Demirel'den çarpıcı açıklamalar! Caner ve Gökhan...

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Topuk Yaylası Tesisleri'nde basına açıklamalarda bulundu. Sözlerine bugün hayatını kaybeden efsane kaleci Turgay Şeren ve şehitlerimizin ailelerine başsağlığı dileyerek başlayan tecrübeli eldiven, çarpıcı açıklamalara imza attı.

"Çok iyi bir sezon başı geçiriyorum, iyi hazırlanıyoruz. İnşallah en kısa zamanda da sahalara geri döneceğimi düşünüyorum. İyi ki ameliyat olmuşum, bir sıkıntım kalmadı. Ben her maçta oynamak isteyen bir futbolcuyum. Doktorların fikrine saygı duymak lazım."

GÖKHAN GÖNÜL VE CANER ERKİN SÖZLERİ...

"Hiçbir arkadaşımın gitmesini istemem, benim için isim farketmez. Ama gidenin arkasından da bir şey demek doğru değil. Kendi adıma, çok üzülüyorum... Keşke kalsalar, mücadeleye devam etsek. Çok zorlu süreçler yaşadık, birlikte mücadele verdik. Tabii ki gitmeleri beni üzdü ama kendi tercihleridir. Fenerbahçe ruhunu kabullenmiş insanlarla yolumuza devam edeceğiz. Ben doğuştan Fenerbahçeliyim. Böyle geldim, böyle gideceğim. Benim de sözleşmem bitiyor ama Türkiye'ye başka takımda oynamayı düşünmüyorum. Ben gönülden sözleşmeliyim. Benimle imzalarlarsa kalırım..."

MİLLİ PRİMLER KONUSU

"O konuda söyleyeceğim birşey yok. Haklarıdır... Beni ilgilendirmiyor. Ben sadece Milli Takım'ın başarılı olmasını istedim, olmadı..."

"ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Yeni gelenlerin zorluk çekeceğini düşünmüyorum. Futbolun dili birdir. Yeni arkadaşlar geldi. Sezon sonunda mutlu sona ulaşmak için elimizden geleni yapacağız.

"KİMSEDEN ÖZÜR DİLEMEM"

"Senin ailene küfür edilse sen özür diler misin? Ben özür dilemeyeceğim... Beni bu konuyla ilgili kimse aramadı. Kızıma, aileme küfür edildiği ve Galatasaray stadında olduğu için. Ben o gün bir şeylere dikkat çekmek istedim ama olay bana döndü. En çok ben üzüldüm. Sahada kalsaydım farklı şeyler olacaktı. Ben kendimi orada Türk futbolu için ateşe attım. Bu sadece Galatasaray stadında olmuyor. Galatasaray taraftarı beni sevmediği içni böyle bir durumda kaldım. Biz futbolcular bundan şikayetçiyiz. Bana da yapılan yanlıştır. Benim olayımdan sonra tüm maçlar Konya'da oynandı ve Milli Takım gitti. İstanbul'da oynasalardı ne olurdu bilemiyoruz..."

NANI YORUMU

14 yabancı kuralı çıktı. Türk futbolcusu nasıl yetişecek? Yetişmez ki... Arda Türk futbolunu en iyi temsil eden isim. Niye aşağı çekmeye çalışıyoruz? Her oyuncu her zaman iyi gününde olmayabilir. Mesela Nani... Oradaki performansını bize sergileyemedi.

Volkan Babacan elinden geleni yaptı ama takım olarak kötüydük...

ÇOK KONUŞULAN ŞAMPİYONLUK SÖZLERİ...

Galatasaray maçından sonra camiamızın düştüğünü gördüm. Kaptan olarak bu röportajı yapmak zorundaydım. O haftadan sonra iyi mücadele ettik. Tabii ki bunun en büyük üzüntüsünü ben yaşıyorum.

HEDEF 40 YAŞINA KADAR OYNAMAK

Fizik olarak kendimi çok iyi hissediyorum. Vücudum el veriyor ve el verdiği sürece bu camianın içinde olmak istiyorum. Fenerbahçe benim hayatım oldu. Hedefimde 40 yaşına kadar oynamak var. Futboldan sonra da burada olmak istiyorum...