Abone Ol

Venus'ü görenler gözlerine inanamadı! İç çamaşırı giymedi mi?

Avustralya Açık turnuvasına katılan Venus Williams, oyunundan çok cüretkar giyimiyle konuşuldu

Venus'ü görenler gözlerine inanamadı! İç çamaşırı giymedi mi?

Venus Williams, kadınlar tenis şampiyonalarının ilgi çekici hali için bile fazla "dekolte" kıyafetiyle özellikle erkek izleyicilerin ilgisini çekti.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Ancak dikkatli bakılınca anlaşıldı ki, Williams'ın kıyafeti dekolte değil, ancak cüretkar sayılabilecek ten rengi bir iç çamaşırdı.

29 yaşındaki tenisçi, ten rengi iç çamaşırı yüzünden, ilk bakışta Fiona Butler'ın çıplak kalçasını kaşıdığı ünlü Athena "Tenisçi Kız" posterini hatırlattı.

Williams'ın, turnuvada giydiği kıyafeti kendisinin tasarladığı öğrenildi. Ünlü tenisçinin, bu şekilde turnuvada uygulanan dar ve kısa kıyafet yasağını da aşmış olduğu söyleniyor.

Williams'ın kıyafeti, özellikle internet üzerinde büyük tartışma yarattı. Onlarca hayranı Twitter üzerinden, neden turnuvaya çıplak çıktığını sordu.

Twitter'dan hayranlarına cevap veren Williams, "Avustralya Açık için tasarladığım giysim, en iyi tasarımımdı. Herşey V-yaka ve darlık üzerine dayanıyordu. Ve kıyafet ten rengi olduğu için, giysinin darlığını tamamen ortaya çıkarıyordu." dedi.

Bütün bu ekstra ilgi, Venus'ün dikkatini dağıtamadı ve tenisçi üçüncü turdaki rakibi Avustralyalı Casey Dellacqua'yı rahatça mağlup etti.

Geçtiğimiz yıl Fransız oyuncu Alize Cornet, transparan bir giysiyle turnuvada yarışınca, Avustralya Açık'ta iddialı giysilere yasak getirilmişti.

Milliyet