Abone Ol

Vefasız alem!!! Boğaziçi mezunu Bilgisayar Mühendisi Özlem Savaş'ın işsizlik intiharı!!! VİDEO

Kardeşinin alkol sorunu olduğunu anlatan Zehra Savaş, 'İntihara teşebbüs etmiş. İş bulamayınca psikolojik sorunlar yaşamaya başlamıştı. Dün akşam beni aradı; Abla ben intihar ediyorum hakkını helal et dedi`` diye konuştu

Vefasız alem!!! Boğaziçi mezunu Bilgisayar Mühendisi Özlem Savaş'ın...

Özlem Savaş, dün evinde aşırı derecede alkol aldıktan sonra üzerine sakinleştirici diazem haplarından içerek intihara kalkıştı. Saat 18.00 sıralarında fenalaşan Özlem Savaş, ablası Zehra Savaş`ı arayarak durumu bildirdi. Zehra Savaş eve gittiğinde kardeşini baygın halde buldu. Özlem Savaş bir taksi ile Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne kaldırıldı.

İŞTE O İNTİHAR

Oyuncuya burada ilk müdahale yapıldı. Ve hastaneye yatması gerektiği söylendi. Ancak yoğun bakım servisinde boş yatak bulunamadı. Telefonla uzun süren görüşmelerin ardından Özlem Savaş için Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde boş yatak bulundu. Oyuncu, ambulansla götürüldüğü hastanede yoğun bakıma alındı. Kardeşinin alkol sorunu olduğunu anlatan Zehra Savaş, 'İntihara teşebbüs etmiş. İş bulamayınca psikolojik sorunlar yaşamaya başlamıştı. Dün akşam beni aradı; Abla ben intihar ediyorum hakkını helal et dedi`` diye konuştu. Abla Savaş`tan öğrenilen bilgiye göre, iki yıl alkol tedavisi gören Özlem Savaş, alkol bağımlılığı duyulunca oyunculuk işleri durdu. Tüm çabalarına rağmen hiçbir yerde iş bulamayınca da bunalıma girdi.