Abone Ol

Vatanım Sensin 11. bölüm fragmanında tüyleri diken diken eden sahne!

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Vatanım Sensin 11. yeni bölüm fragmanları yayınlanmaya devam ediyor.

Vatanım Sensin 11. bölüm fragmanında tüyleri diken diken eden sahne!

Kurtuluş Savaşı dönemine ışık tutan Vatanım Sensin dizisinin bu hafta ekrana gelecek olan yeni bölümünde Halide Edip'in tüyleri diken diken eden konuşması diziye damga vuracak. Cevdet sırtından vurduğu Tevfik'i görünce nasıl bir tavır sergileyecek? Duygusal anların yaşanacağı Vatanım Sensin 11. yeni bölüm fragmanı ile 12 Ocak Perşembe akşamı ekrana gelecek.

Perşembe akşamları ekrana gelen Vatanım Sensin 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yılbaşı haftası olmasından dolayı bir hafta ertelenen Vatanım Sensin 11. bölümde kadın kahramanlarımız arasında yer alan Halide Edip'in kurtuluş savaşında halka seslenişi ekrana gelecek. Tüyleri diken diken eden konuşma izleyenlere duygusal anlar yaşatacak. Öte yandan Vatanım Sensin 11. yeni bölümde Cevdet sırtından vurduğu Tevfik'i görünce nasıl bir tavır takınacak?

Başrollerinde Hali Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak, Senan Kara, Şebnem Hassanisoughi ve Baki Davrak gibi usta isimlerin yer aldığı Vatanım Sensin 11. yeni bölüm fragmanı ile 12 Ocak Perşembe akşamı Kanal D ekranında...

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cevdet ve Azize, kızları Hilal'in Yunan Cephaneliğini patlatmak suçundan tutuklandığını duyunca sarsılırlar. Hilal'in tutuklanması, Cevdet'i kurtarmak adına Mehmet'i ateşe atan Eşref için de sürpriz olur. Vasili'nin Hilal için idam kararı vermesi ise herkesi şaşkına çevirir. Kendi işlediği suçtan ötürü kızının idam edilecek olması Cevdet'i kahreder.

Silahların yerini bilen Azize'nin Ölmez Hasan'dan Cevdet'e dair duyduğu sözler kafasını karıştırmıştır. Tevfik ise silah pazarlığında son aşamaya gelmiştir.