Abone Ol

Vapurda iğrenç olay! Videoyu çeken genç kadın konuştu

Kadıköy-Karaköy vapurunda tacize uğrayan ve bu görüntüleri kaydederek paylaşan 23 yaşındaki hukukçu Zeliha Milli yaşananları Hürriyet’e anlattı.

Vapurda iğrenç olay! Videoyu çeken genç kadın konuştu

Zanlının bulunması için polis ile birlikte çalıştıklarını söyleyen Milli, ‘Toplu taşımada bunu yapan kişi daha kötüsüne de cesaret edebilir. Bu olayın üzerine gideceğim, o şahsı elbet bulacağız ve gereken cezayı almasını sağlayacağız’ dedi.

Zeliha Milli şunları söyledi:

“Karaköy’den kalkan Kadıköy vapurunda gerçekleşti. Şahsın bacağını sallaması dikkatimi çekti. Sonrasında yaptığı hareketin farkına vardım. Kendisine fark ettirmeden, delil olsun diye videosunu çektim. Sonrasında ben ‘ne yapıyorsun’ diye müdahale ettim. Bu vapurdan çıkmasına izin vermeyeceğimizi söyledim. Kaçmaya başladı.

“İNSANLAR NE OLDUĞUNU ANLAYANA KADAR KAÇTI”

İnsanlardan yardım istedim. İnsanlar ne olduğunu anlayana kadar kaçtı. O ara sahile yanaştık. Kaçamasın diye kaptan ile iletişime geçtim. Tek tek inenlere baktık.

İşte o video...

“DERİ CEKETİNİ TUVALETE BIRAKMIŞ”

Ama videodaki şahıs üzerindeki deri ceketini tuvalete bırakmış. Muhtemelen tuvalette bir kamuflaj yaptıktan sonra gözümüzün önünden kaçtı.

“ELBET BULACAĞIZ”

Sonrasında karakola gidip ifade verdim. Videoyu sosyal medyaya koydum. Bir an önce bulunup cezalandırılmasını istiyorum. Polislerle birlikte çalışıyoruz. Elbet onu bulacağız. Olay sırasında soğukkanlı davranmamın sebebi, maalesef günlük hayatta bu gibi tacizlere artık şaşırmamamız. Şahsın kimliğinin tespit edilerek gereken cezayı alması adına elimizden geleni yapacağız.

“BU OLAYI KÜÇÜK OLAY OLARAK GÖRÜP ÜZERİNİ KAPATMAYACAĞIM, ÜZERİNE GİDECEĞİM”

Kadınlar toplu taşımada, sokakta ve hatta evi gibi birçok yerde tacize uğrayabiliyor. Bu olayı küçük olay olarak görüp üzerini kapatmayacağım, üzerine gideceğim. Çünkü toplu taşımada bu harekete cesaret eden bir insan daha kötüsünü de yapabilir."

(Hürriyet - Musa KESLER)