Abone Ol

VakıfBank AXA Sigorta Kupa Yolunda!

VakıfBank AXA Sigorta Kadınlar Kupa Voley yarı final maçında Türk Hava Yolları'nı 3-1 mağlup bırakan VakıfBank AXA Sigorta, finale yükseldi

VakıfBank AXA Sigorta Kupa Yolunda!

Misli.com Sultanlar Ligi’nde normal sezonu lider tamamlayan VakıfBank, AXA Sigorta Kupa Voley’de de yoluna devam ediyor.

Yarı final mücadelesinde Türk Hava Yolları ile karşılaşan sarı-siyahlılar rakibini 3-1 yenerek adını finale yazdırdı.

VakıfBank’ta Isabelle Haak 18 sayıyla karşılaşmanın en skorer ismi olurken; Zehra Güneş 17, Michelle Bartsch-Hackley 14, Gabi ise 12 sayı kaydetti.

Ankara’da Başkent Voleybol Salonu’nda oynanan AXA Sigorta Kupa Voley Finalleri’nde THY karşısında ilk sete hızlı bir giriş yapan VakıfBank, temposunu set sonuna kadar korudu ve 25-18’lik skorla 1-0 öne geçti. İkinci sette 4-3 gerideyken 11 sayılık bir seri yakalayan sarı-siyahlılar üstünlüğü bir daha elden bırakmadı ve 25-22 ile durumu 2-0’a getirdi. 3. seti aynı skorla kaybeden VakıfBank, son seti 25-19 alarak finale yükselmeyi başardı.

Michelle Bartsch-Hackley: Final maçını heyecanla bekliyoruz
Karşılaşmanın ardından konuşan VakıfBank’ın ABD’li oyuncusu Michelle Bartsch-Hackley, “Maç içinde inişlerimiz çıkışlarımız oldu ancak kazanmayı bildik. Final maçı için bir gün hazırlanma süremiz olacak. Heyecanla bekliyoruz ve kupayı kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Buket Gülübay: Beş kupa hedefimizin üçüncüsüne bir adım daha yaklaşmış olduk
VakıfBank’ın pasörü Buket Gülübay ise, “Beş kupa hedefimizin üçüncüsüne bir adım daha yaklaşmış olduk. Türk Hava Yolları çok iyi servisler kullandı ve savunmada da iyi iş çıkarttılar ancak kazanmayı başardığımız için çok mutluyum. Şimdi finaldeki rakibimizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

VakıfBank AXA Sigorta Kupa Voley finalinde 17 Nisan Pazar günü Eczacıbaşı Dynavit – Fenerbahçe Opet mücadelesinin galibi ile karşılaşacak. AXA Sigorta Kupa Voley’de şampiyonu belirleyecek karşılaşma 15.00’te başlayacak.