Abone Ol

Uyuşturucu verilen genç kız bakkala sığındı

Adana'da eğlenmek için arkadaşlarıyla bir araya gelen ve uyuşturucu verildikten sonra kendinden geçen genç kız, uyandığında evden kaçıp bakkal dükkanına sığındı.

Uyuşturucu verilen genç kız bakkala sığındı

Genç kız, "Ellerimi hissetmiyorum, ölmek istiyorum" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Edinilen bilgiye göre, olay, Yüreğir ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Sabah saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi'nde bir bakkal dükkanına gelen bir genç kız, kötü olduğunu söyledi. Bakkal dükkanı sahibi hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Yarı baygın olan genç kızın isminin H.S. olduğu ve dün gece eğlenmek için kız arkadaşıyla birlikte mahallede bir eve geldiği, burada genç kıza uyuşturucu verildiği öğrenildi. Genç kız, aldığı uyuşturucunun etkisiyle, "Ellerimi hissetmiyorum, ölmek istiyorum" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Uyuşturucu verilen genç kız bakkala sığındı - Resim: 1

Genç kız, gözyaşları içinde gece boyu yaşadıklarını ise şöyle anlattı: "Beni kaçırmadılar, onlar arkadaşlarımdı, beraber gezmeye çıktık. Ondan sonra kız arkadaşım ısrar etti gidelim diye, buraya geldik. Alkol ve esrar içiyorlardı, sen de iç diye yalvardılar, ben içmedim. Sonra baktım hiçbirine bir şey olmuyor, ben de bir tane çekeyim dedim. O an bir tuhaf oldum, yani ben böyle bir şey yapmazdım. Bana bir şey yaptılar mı hatırlamıyorum. Ama sürekli bir şeyler yapıyorlardı. Kafam çok kötüydü, bana esrar içirdiler, sonra ben bayıldım. Sadece sesleri hatırlıyorum, etrafımda gülüşüyorlardı ve beni sürekli çekiştiriyorlardı. Sabah uyuyorlardı, evden kaçtım buraya sığındım. Bunlardan ailemin haberi yok ama arkadaşlarımla çıkacağımdan annemin haberi var."

Genç kız, daha sonra olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından ambulansa alındı. Bir süre sonra gelen polis ise genç kızdan arkadaşlarının evinin adresini aldı. Genç kız Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülürken, polis eve gitti. Polis, evdeki 5 kişiyi polis merkezine götürdü. H.S. ise hastanede tedavisinin ardından kendine geldi. H.S., polise beden muayenesi yaptırmak istemediğini, arkadaşlarından da şikayetçi olmadığını söyledi. Bunun üzerine polis, gençler hakkında uyuşturucu kullanmaktan işlem yapıp serbest bıraktı.

Milliyet