Abone Ol

Usta gazeteci Uğur Dündar'ın isyanı: İftiralarınızda boğulun alçaklar

Uğur Dündar, sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen eleştirilere sert tepki gösterdi. Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan DNA testi sonuçları, Dündar'ın iddia edilen babalık bağının doğru olmadığını kanıtlarken, usta gazeteci iktidar medyasının kendisine yönelik linç kampanyasını kınadı.

Usta gazeteci Uğur Dündar'ın isyanı: İftiralarınızda boğulun alçaklar

Usta gazeteci Uğur Dündar, kendisine yöneltilen asılsız babalık iddiası ile ilgili yaşadığı hukuki süreci ve ardından gelen medya linçini sosyal medyadan duyurdu. Dündar, hayatında hiç tanımadığı bir kadının kendisinden çocuğu olduğunu iddia etmesi üzerine mahkeme tarafından DNA testine tabi tutulduğunu belirtti. Adli Tıp Kurumu'nun yaptığı test sonucunda babalık iddiası kesin bir dille reddedildi. Ancak, bu sonuçların açıklanmasına rağmen, iktidar yanlısı medya tarafından linç edildiğini ve haksız yere günlerce suçlandığını ifade etti.

Uğur Dündar sosyal medya hesabından şunları yazdı:

Hayatınızda hiç tanımadığınız, elini dahi tutmadığınız bir kadın, bir yalan uyduruyor ve sizden çocuğu olduğu iftirasını atıyor.

Ve kendinizi mahkemede buluyorsunuz.

Mahkeme, sizi ve kızınız olduğunu iddia edilen kişiyi Adli Tıp Kurumu'na sevk ediyor.

Tam teşekküllü bir devlet hastanesinde kan örneğiniz mahkemenin istediği şekilde alınıyor.

Aylarca bekliyorsunuz.

Sonuçta Adli Tıp Raporu sizi doğruluyor.

Karşı tarafın biyolojik babalık iddiası reddediliyor.

Olayın kapanması gerekirken, hiçbir günahınız olmadığı halde "din iman" sözcüklerini dilinden düşürmeyen, gerçekte vicdanları kurumuş, müfteri iktidar medyası tarafından -sırf muhalif duruşunuz nedeniyle- günlerce linç ediliyorsunuz.

Allah sizlere daha beter acılar yaşatsın.

İftiralarınızda boğulun günahkâr alçaklar...

Metin Akpınar'ın ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu, Dilara isimli diğer kardeşinin de babasını aradığını açıklamıştı. Uğur Dündar'ın adının karıştığı iddialar gündeme gelmişti. Ancak yapılan DNA testleri sonucunda Dündar'ın bu iddialarla bir ilgisinin olmadığı ortaya çıktı.