Abone Ol

Uraz Kaygılaroğlu'nun kazada yaralanan eski eşi Melis İşiten'in sağlık durumu nasıl?

"Baş Belası" isimli tiyatro oyunu sonrası dönüş yolunda kaza yapan oyuncular arasında Uraz Kaygılaroğlu'nun eski eşi Melis İşiten de vardı. Melis İşiten'in sağlık durum hakkında Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Uraz Kaygılaroğlu, oyuncu Ceyhun Fersoy ve Sergen Deveci'nin sağlık durumlarına dair de bilgi verdi. Sergen Deveci'nin durumu ayrıca merak konusu oldu.

Uraz Kaygılaroğlu'nun kazada yaralanan eski eşi Melis İşiten'in sağlık durumu nasıl?

"Baş Belası" isimli tiyatro oyunu sonrası dönüş yolunda kaza yapan oyuncuların durumları merak edilirken Uraz Kaygılaroğlu eski eşi Melis İşiten hakkında bir paylaşım yaptı.

SERGEN DEVECİ'NİN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Melis İşiten'in eski eşi açıklamada "Kazadan beri Melis'le irtibat halindeyiz. Çok korktuk çok feci bir kaza yaşadılar, hayatını kaybeden arkadaşlarımız var. Melis'in durumu iyi, yaralı ama iyi. Hayati tehlikesi yok, kalıcı bir şeyi yok. Ceyhun iyi ufak tefek yaraları var. Sergen'in durumu biraz daha ağır" dedi.

FAHRETTİN KOCA'DAN AÇIKLAMA: DURUMU AĞIR KİMSE YOK

Yaralıların durumuyla ilgili bir açıklamada dakikalar sonra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. Kazaya dair sosyal medya hesabından açıklama yapan Sağlık Bakanı Koca, "Kazada hayatını kaybeden sanatçılarımıza Allah’tan rahmet; yakınlarına ve sanat camiasına başsağlığı diliyorum. Yaralılarımız arasında durumu ağır olan kimse yok. Hepimiz adına, kendilerine geçmiş olsun diyorum." dedi.