Abone Ol

Ünlülerden şehitlere bağış yağdı! Peki en fazla yardımı hangi ünlü yaptı?

Şehit aileleri ve ve gazilere destek olmak için sivil toplum örgütleri, iş adamları, spor camiası, sanatçılar, sendikalar ve medya dünyasının yanı sıra yurtiçi ve yurtdışından vatandaşların yaptıkları bağışlarla katıldığı kampanyada, ilk gecede rekor katı

Ünlülerden şehitlere bağış yağdı! Peki en fazla yardımı hangi ünlü...

Türkiye şehitlerine ve gazilerine bağış toplamak için adeta tek yürek oldu.

Türkiye şehitlerine ve gazilerine bağış toplamak için adeta tek yürek oldu. Sanatçılar bir günde 600 bin YTL'lik bağış yaptı. Cem Yılmaz Mehmetçik için 250 bin YTL bağışlayarak ilk sıraya oturdu.

Milli Takım ve Habertürk Televizyonu işbirliği ile önceki akşam saat 21.00'de başlayan 'Terörle Mücadele Kahramanlarına Destek Kampanyası' büyük destek görüyor.

Şehit aileleri ve ve gazilere destek olmak için sivil toplum örgütleri, iş adamları, spor camiası, sanatçılar, sendikalar ve medya dünyasının yanı sıra yurtiçi ve yurtdışından vatandaşların yaptıkları bağışlarla katıldığı kampanyada, ilk gecede rekor katılım ve rekor bağışa ulaşıldı.

Terörle Mücadele Kahramanlarına Destek Kampanyası'na şu ana kadar 146 bin 780 kişi katıldı. Toplanan bağış miktarı ise 24 milyon YTL'ye ulaştı. Habertürk Televizyonunun canlı yayınında Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve Melih Meriç'in kampanyanın amacını açıklamalarının ardından geçilen bağış kabulünde ilk bağışı, 1 milyon YTL ile Milli Takım yaptı.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ve TBMM Başkanı Köksal Toptan da, Habertürk'ün canlı yayınına bağlanıp kampanyaya desteklerini açıkladı.

REKOR CEM YILMAZ'DA

Sanat dünyasından en büyük bağışı 250 bin YTL ile Cem Yılmaz yaptı. Seda Sayan da 100 bin YTL bağışla kampanyaya katılanlar arasındaydı. Kanalın stüdyosuna gelerek kampanya için çalışan Gürben Ergen, bir şehit çocuğunun bütün masraflarını üstlenirken, Yılmaz Erdoğan ile BKM kampanyaya 100 bin YTL bağışla katıldı. Metin Akpınar 24 bin dolar, Metin Şentürk ve Tamer Karadağlı da 10 biner YTL, Mustafa Sandal ise 100 bin YTL bağış yaptı.

İŞ ADAMLARINDAN BÜYÜK DESTEK

Kampanyaya 1 milyon YTL'nin üzerinde bağış yapanlar ise şöyle:

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği: 5 milyon YTL

Türkiye Tekstil Sanayi İşverenleri Send ikası: 5 milyon YTL

Doğuş Gurubu Başkanı Ferit Şahenk: 2 milyon YTL

Sanko Holding Yön. Krl. Başk. Abdülkadir Konukoğlu: 1.5 milyon YTL

İşadamı Selahattin Beyazıt: 1 milyon dolar

Acarlar Holding Başkanı İsmet Acar: 1 milyon dolar

MESAJ AT 5 YTL BAĞIŞLA

Turkcell ve Avea kullanıcıları DESTEK yazıp 5610'a mesaj göndererek, Vodafone kullanıcıları ise 5630'a mesaj göndererek 5 YTL bağışta bulunabilecek.