Abone Ol

Ünlü Oyuncu Esra Bilgiç Victoria’s Secret'ın Yeni Model İç Çamaşırlarıyla Kamera Karşısında

Victoria’s Secret’ın özgürlüğü, öz güveni ve rahatlığı ön planda tutan Love Cloud koleksiyonunun Türkiye ayağındaki tanıtımı için hayata geçirilen projenin ilk videosu dijital platformlarda yayınlandı. Esra Bilgiç, Love Cloud Koleksiyonunun ona hissettirdiği duyguları ve en sevdiği özelliklerini sam

Ünlü Oyuncu Esra Bilgiç Victoria’s Secret'ın Yeni Model İç Çamaşırlarıyla Kamera Karşısında

Victoria's Secret’ın yeni koleksiyonu “Love Cloud” global tanıtımı için birbirinden farklı yaşlarda, kültürlerde, mesleklerde on sekiz kadın ile birlikte bir projeye imza atarak markanın tüm kadınları kucaklama, kutlama ve her zaman destekleme konusundaki kararlılığına dikkat çekmişti.

Dijital video serisinin ilkinde tiyatro ile 8 yaşında tanışan ve ardından çeşitli dizi ve filmlerde boy gösteren başarılı oyuncu Esra Bilgiç yer aldı. Videoda oyunculuğa olan tutkusu ve karakterine bürünürken aradığı konforun önemine değinen Esra Bilgiç, Love Cloud Koleksiyonunun ona hissettirdiği duyguları ve en sevdiği özelliklerini samimiyetle paylaştı. Çekimler sırasında 5 farklı kesim arasından favorisi olan Push-up modelini giyen güzel oyuncu stiliyle göz kamaştırdı.

Esra Bilgiç, “...Victoria’s Secret Love Cloud koleksiyonu; düşüncelerimi, bedenimi özgürleştirdiğim, yeni bir karaktere büründüğüm o muhteşem anda en büyük destekçim ve özgüvenimin bir parçası...”  dedi.

Victoria’s Secret Türkiye için Love Cloud projesinde kamera karışına geçen Esra Bilgiç, “Her kadın rahat ve özgür olmayı hak ediyor. Bu koleksiyonu bizzat deneyimlediğim ve kadınlara ilham veren bir markanın projesinde yer aldığım için çok mutluyum.” dedi.