Abone Ol

Ünlü oyuncu Burcu Kara evlendi! Peki kiminle?

Televizyonların güzel ve sinemanın güzel oyuncusu Burcu Kara, mutlu bir birliktelikten sonra dünya evine girdi. İşte düğünden kareler

Ünlü oyuncu Burcu Kara evlendi! Peki kiminle?

Burcu Kara'nın evlendiği eşi de kendisi gibi oyuncu Kağan Çakır. Söz konusu iki oyuncu olursa evlilik de çoğu zaman rol icabı oluyor! Aynen burada olduğu gibi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Sevgililer Günü'ne özel olarak geliştirilen Romantik Komedi adlı filmde Zeynep karakteri ile karşımıza çıkmaya hazırlanan Burcu Kara, filmde bir avukatı canlandırıyor.  Günler öncesinden hazırlanan düğün dekorunda, güzelliğiyle göz dolduran Burcu Kara,  prodüksiyonun hazırladığı gelinliklerden en sade olanın seçerek, sabaha kadar süren çekimlerde neşesini hiç kaybetmedi. Günbatımında yaklaşık 1000 kişilik figürasyonla birlikte yağılan çekimler sırasında Kara 'Rol icabı evlenmek daha yorucu. 15 dakikalık sahneyi saatlerce çekebiliyorsunuz. Gerçekte evlenirken bu kadar yorulacağımı zannetmiyorum. Çekimlerde Sedef ve Sinem'le kendimizi kaptırıp gerçekten çok eğlendik' dedi.

Görüntüleri ile Amerikan filmlerini anımsatan, metropollerde yaşayan kadın-erkek ilişkileri hakkında eğlenceli ve samimi bir anlatım diline sahip olan filmde Esra (Sedef Avcı), Didem (Sinem Kobal) ve Zeynep(Burcu Kara) çok yakın arkadaş olmalarına rağmen birbirinden farklı hayatlar sürdüren farklı karakterlere sahip üç kişidir. Sessiz sakin olan Esra'ya, deli dolu olan  Didem'e karşın Zeynep ise dominant ve ayakları yere basan bir karaktere sahiptir. Bu üç arkadaştan istikrarlı olarak ilişkisini sürdürebilmiş olan Zeynep'in düğünü hem Esra'nın hem de Didem'in hayatında değişik sürprizlere neden olacaktır.

Beyazperdede seyircisiyle 5 Şubat 2010'da buluşacak olan Romantik Komedi'de Sinem Kobal, Sedef Avcı, Cemal Hünal, Engin Altan Düzyatan ve Gürgen Öz de rol alıyorlar. Yapımcılığını Murat Tokat'ın üstlendiği filmi Ceren Aslan ve Aslı Zengin birlikte yazdı, Ketche ise yönetmen koltuğunda oturdu.