Abone Ol

Ünlü mekanda yumruklar konuştu

Önder Bekensir, gittiği mekanda sevgilisi Elif Demirtaş’ın eski erkek arkadaşı Sadi Eliyeşil’le karşılaşınca olay çıktı. Bekensir, omuz attığı Eliyeşil’in yumruklarının hedefi oldu

Ünlü mekanda yumruklar konuştu

Ünlü kadınlarla yaşadığı ilişkilerle adını duyuran işletmeci Önder Bekensir ve sevgilisi Elif Demirtaş, geçtiğimiz perşembe günü eğlenmek için Bebek’teki sosyetik mekân Lucca’ya gitti. Ancak ikili burada tatsız bir sürprizle karşılaştı. Demirtaş’ın eski sevgilisi, cemiyet hayatının tanınmış ailelerinden Eliyeşillerin oğulları Sadi Eliyeşil de aynı mekândaydı.

ELİYEŞİL YUMRUKLADI

Sevgilisi Elif Demirtaş’ın eski erkek arkadaşını görünce morali bozulan Bekensir, sert bakışlarını Eliyeşil’in üzerine kilitledi. Bir süre sonra da yanına gidip omuz attı. Bekensir’i uyaran Sadi Eliyeşil ise tartışma büyüyünce yumruklarını konuşturdu. Yumrukların hedefi olan Bekensir, kız arkadaşı Elif Demirtaş’ı da alıp mekânı terk etti.
İşletmeci Önder Bekensir’le kavga eden Sadi Eliyeşil, sosyetenin tanınmış isimlerinden Necmettin- Maria Eliyeşil çiftinin oğlu.

Ünlü mekanda yumruklar konuştu - Resim: 1