Abone Ol

Ünlü çiftin ayrılık nedeni skandal pozlar

FOTO GALERİ- Ünlü sinema oyuncusu Tom Cruise ile Katie Holmes'un boşanma nedeni ortaya çıktı.

Ünlü çiftin ayrılık nedeni skandal pozlar

MAGAZİN dünyası Hollywood'un gözde çiftlerinden Katie Holmes'la (33) Tom Cruise'ın (49) ayrılıklarını konuşuyor.

Ünlü aktris Katie Holmes, şiddetlik geçimsizlik gerekçesiyle "Görevimiz Tehlike" serisinin ünlü yıldızı beş yıllık eşi Tom Cruise'den boşanmak için dava açtı. Aktörün eşinin kararıyla büyük üzüntü yaşadığı söylenirken, çiftin neden ayrıldığı, Katie'nin boşanmadan ne kadar tazminat alacağı ile ilgili basında çeşitli iddialar çıktı.

Aktrise yakın bir kaynak Daily Mail gazetesine, "Beş yıldan sonra Kate gerçekten delirdiğini, robota dönüştüğünü hissetti. Tom ile evliyken çok değişti, ezilen, enerjisi kalmayan birine dönüştü" dedi.

Tarikata bağımlıydı

Evliliği, Tom Cruise'un Scientology tarikatına olan bağımlılığı bitirdiği de iddia edildi. Bir diğer iddia ise Tom Cruise'un W dergisine, iki mankenle verdiği pozlar Kate'i çileden çıkardı. Aktris pozları utanç verici bulmuş.

15 milyon dolarlık anlaşma

Çift, evlilik öncesi anlaşma yaptılar, buna göre Katie evliliğin her yılı için 3 milyon, toplamda 15 milyon dolar alacak. Beverly Hills'teki 35 milyon dolarlık malikanenin de sahibi olacak. Çiftin servetinin 275 milyon dolar olduğu iddi ediliyor. Katie, kızları Surie'nin velayetini de istiyor.