Abone Ol

Ümit Özdağ'ın muhatabı CHP'nin Basın Müşaviri mi?

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'a, Kemal Kılıçdaroğlu'nun içişleri bakanlığı teklif ettiği iddia edildi. Kılıdaroğlu'un basın danışmanı Ömer Topsakal iddiaları yalanladı: "Kesinlikle yalan haber. Böyle bir bilgi yok."

Ümit Özdağ'ın muhatabı CHP'nin Basın Müşaviri mi?

Zafer Partisi, 28 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimine ilişkin bugün açıklama yaparak, Millet İttifakı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı aldı.

Odatv'nin haberine göre, Ümit Özdağ’ın basın toplantısından önce yaptığı Twitter paylaşımında kullandığı “İçişleri Bakanı olarak 13 milyon kaçağı vatanlarına göndereceğim” ifadeleri, iddiaları beraberinde getirdi.

Basında, Ümit Özdağ’a içişleri bakanlığı teklif edildiği iddia edildi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun basın danışmanı Ömer Topsakal, iddiaları yalanladı: "Kesinlikle yalan haber. Böyle bir bilgi yok."

Gazeteci Canan Kaya Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Az önce Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nın basın danışmanı Ömer Topsakal ile konuştum. Sözcü yazarı Saygı Öztürk'ün "Özdağ'a İçişleri ve Kültür Bakanlığı ile TİKA ile Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı verildi" iddiasını kesin bir dille yalanladı. Özdağ'a, şu an için hiçbir görev verilmediğini belirtti" ifadelerini kullandı.