Abone Ol

Ufak Tefek Cinayetler 36. bölüm fragmanında Kerim Merve'yi sıkıştırıyor

Daha tutku, entrika, gizem ve sürprizlerle dolu yeni bölümleriyle Salı akşamları Star TV’de ekrana gelmeye devam eder Ufak Tefek Cinayetler'in 36. yeni bölüm fragmanları yayınlandı.

Ufak Tefek Cinayetler 36. bölüm fragmanında Kerim Merve'yi sıkıştırıyor

Merve'nin davet organizasyonunda gerilim dolu anların yaşandığı Ufak Tefek Cinayetler 35.bölümü Star TV'de yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Arzu'nun evindeki dolabının içinde bulunan şamdan detayı dikkat çekti. Oya'nın Serhan'a karşı hislerine hakim olamadığı Ufak Tefek Cinayetler 36.bölüm fragmanı yayınlandı.

Ufak Tefek Cinayetler'de Merve, Kerim’in zayıf bir noktasını bulup onu alt etmeye kararlı.

Kerim, geçmişi eşeleyerek Merve’nin canını çok yaktı. Şimdi sıra Merve’de! Merve, Kerim’in zayıf bir noktasını bulup onu alt etmeye kararlı.

Ama Kerim de öyle kolay kolay yere serilecek bir adam değil. Aşil topuğunu ustaca gizleyen, güçlü bir savaşçı o. Bu kez Merve’nin işi her zamankinden daha zor!

UFAK TEFEK CİNAYETLER 36. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Serhan’ın annesi Betül Hanım, Oya’ya karşı yeni bir savaş başlatıyor ve Oya-Serhan cephesinde işler daha da karışıyor.

Emre, Pelin’i köşeye sıkıştırıyor ve onu geçmişiyle yüzleşmeye zorluyor. Başkomiser Kemal’in peşinde olduğu cinayet aleti şok bir şekilde el değiştiriyor ve Edip cinayeti çözülmeye başlıyor! Katile adım adım yaklaşıyoruz.

UFAK TEFEK CİNAYETLER'E ÖZEL KLİP

Ufak Tefek Cinayetler heyecan dolu yeni bölümüyle Salı akşamı Star TV’de.