Abone Ol

TÜSİAD Başkanı konuşurken canlı yayın neden kesildi?

BloombergHT kanalı, TÜSİAD Başkanı Bilecik’in konuşması sırasında, hükümete yönelik eleştirilerini sıralarken canlı yayını kesti.

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) 49. Genel Kurul toplantısı  İstanbul'da yapıldı. Tek aday olan Simone Kaslowski TÜSİAD başkanı seçildi.

Seçimlerden önce ise TÜSİAD eski Başkanı Erol Bilecik, TÜSİAD Genel Kurulu’nda veda konuşmasını gerçekleştirdi.

TÜSİAD Başkanı Bilecik’in veda konuşması sırasında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. BloombergHT kanalı, TÜSİAD Başkanı Bilecik’in konuşmasına başladığı sırada canlı yayına girdi.

Bilecik konuşmasında, “Üstlendiğimiz bütün görevlerde bizim hedefimiz Atatürk’ün temel ilkelerini belirlediği, bağımsız ve çağdaş Türkiye’nin korunması ve geliştirmesi oldu” ifadelerini kullandıktan sonra salondan yoğun alkış aldı.

Sonrasında da Bilecik konuşmasına, “Bugün anlatacağım Türkiye için vicdan muhasebesidir. Hepimizin bildiği gördüğü gibi, ‘güçlüyüz’ demekle güçlü ülke olunmuyor. Ülkeleri güçlü yapan çok önemli değerler var; özgürlükler, demokrasi, hukukun üstünlüğü ve insan haklarına saygıdır” şeklinde devam etti ve bu sözleri de salondan alkış aldı.

Fakat TÜSİAD Başkanı Bilecik’in bu sözleri sonrasında BloombergHT kanalı canlı yayından çıktı.

Kanal önce reklama ardından da başka bir programa geçti.

BloombergHT’nin, TÜSİAD Başkanı Bilecik’in iktidara yönelik eleştirileri sırasında canlı yayını kesmesi dikkat çekti.

İşte BloombergHT’deki o anlar:

(ODATV)