Abone Ol

Turkuvaz Medya Grubu'nun yeni üyesi A Para yayına başladı

Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde yer alan yeni ekonomi kanalı A Para, bugün yayın hayatına merhaba dedi.

Turkuvaz Medya Grubu'nun yeni üyesi A Para yayına başladı

A Para, dinamik kadrosu ve Turkuvaz Medya Grubu'nun tecrübesi ile yeni başlayan bir kanaldan çok öte bir içerik vadediyor.

Haber ilkelerinden taviz vermeden, milli ekonominin izinde yeni bir ses olma hedefi ile yola çıkan A Para, Türk ekonomisini hedef alan manipülasyonlara dur diyerek, yerli ve milli bir ekonomi kanalı olmayı misyon ediniyor.

EKONOMİNİN NABZI A PARA'DA ATACAK

Sektör analizlerinden en güncel finans haberlerine; son dakika gelişmeleri ile piyasaların nabzının tutulacağı A Para'da, en doğru haberler, uzman konukların değerlendirmeleri ile ekrana gelecek. Ekonomi dünyasının otorite isimlerini buluşacağı A Para'da, sektörlerin analizleri canlı yayında yapılırken, para piyasaları ve döviz kurlarının anlık takibi de en anlaşılır grafikler eşliğinde ekranda olacak.

A Para Yayın Koordinatörü Özlem Doğaner, Turkuvaz Medya Grubu'nun yeni üyesi A Para hakkında bilgi verdi.

Özlem Doğaner, "Türkiye'nin ilk yerli ekonomi kanalı diyoruz, çünkü daha önce yabancı menşeeli kanallar vardı. Bu kez biz Türkiye'nin sesini türkçe içerikle çıkararak o milli heyecanı Türkiye'nin değerlerine bağlı, evrensel bir bakış açısıyla veriyor olacağız. A Para her kesimin sesi olacak. İş dünyasının, piyasaların, vatandaşın..." diye konuştu.

Türkiye'de bütün platformlarda izlenebilecek olan A Para'nın frekans bilgileri;

Türksat 4A Uydusu Frekans : 11999 Mhz Symbol Rate: 11666 FEC : 3/4 Polarizasyon : V ( Dikey ) Modulasyon: DVBS2-8PSK

Digiturk: 43. Kanal

Tivibu: 44. Kanal

D- Smart: 52.Kanal

Kablo TV: 77. Kanal

Turkcell TV Plus: 48. Kanal