Abone Ol

Türkiye'nin en seksi DJ'yi Eva yılbaşında Antalya'da!

Yılbaşı gecesi için alternatif eğlenceleri duyurmaya devam ediyoruz. İşte Antalya'da yeni yılı karşılayacaklar için sıcak ve ateşli bir eğlence...

Türkiye'nin en seksi DJ'yi Eva yılbaşında Antalya'da!

Türkiye'nin sen seksi DJ'yi olarak tanınan sarışın bomba Djane Eva ile birlikte Dj Goktuğ Gökçe ve show kızlarının performans göstereceği muhteşem Yılbaşı Partisinde Eğlencenin Sınırları zorlanacak. Antalya'daki Club Soho'da müzik kabinine geçecek ola DJ Eva müthiş bir eğlece yaşatacak.

Başlangıç:31 Aralık 2009 Perşembe, 22:00
Bitiş:01 Ocak 2010 Cuma, 06:00
Yer:CLUB SOHO LARA - ANTALYA

DJ EVA KİMDİR?

1983 Rusya (Rus Asıllı Türk) doğumlu olan DJ EVA, Ortaokul ve Lise dönemlerini bitirdikten sonra Türkiye'ye dönüş yaptı. Mimar Sinan G.SÜ.D. Konservatuvarını kazandı ve Konservatuvar dönemimde iken sahne eğitimi ve görsel show eğitimi aldı. Lisenin son dönemlerinde aynı zamanda Clublerde,Partylerde Dj'lik yapmaya başladı. Müzik ve Dans onun vazgeçemeyeceği ikilisiydi. Ardından Üniversite için Rusya'ya gitti ve 4 yıl Üniversite de eğitimini tamamladı. Berlin, Frankfurt, Hamburg ve Hollanda da çeşitli Clublarda Party DJ'liği yaptı. En büyük isteği Türkiye'ye dönüp DJ Showlarına orada devam ettirmekti. 2008'in sonlarına doğru Türkiye'ye dönüş yaptı ve tekrar clubler de DJ'lik yapmaya başladı. Aynı zamanda da kendini daha çok geliştirmek için ve farklı tarzlar kazanabilmek için farklı DJ'lerden Workshop'lar almaya başladı.