Abone Ol

Turkiyegundemi.com duyurmuştu, Demirören Aytemiz Petrolü de istedi, Doğan Grubu satışı gecikti

Aydın Doğan'ın sahibi olduğu Doğan Medya Grubu, Erdoğan Demirören'in sahipliğindeki Demirören Medya Grubu'na satıldı.

Demirören Aytemiz Petrolü de istedi, Doğan Grubu satışı gecikti

Bu önemli gelişmeyle birlikte Doğan Grubu çatısı altında bulunan Yaysat, Posta, Fanatik, DHA, Doğan TV, Kanal D, CNN Türk, Hürriyet ve D Smart artık Demirören Medya Grubu'na bağlanacak.

Aydın Doğan'ın medya şirketlerini Demirören grubuna satmasının ardından iddialar dinmek bilmiyor. Bazı kaynaklar satışın iptal edildiğini öne sürmüştü.

Turkiyegundemi.com duyurmuştu, Demirören Aytemiz Petrolü de istedi, Doğan Grubu satışı gecikti - Resim: 1Kulis: Aydın Doğan, Aytemiz Petrolü de Demirören'e satıyor

www.turkiyegundemi.com sitesindeki kulis habere göre, Aydın Doğan'ın ortak olduğu Aytemiz Petrol'deki hisselerini de Demirören'e devredeceği iddia edilmişti.

Doğan Medya Grubu'nun Demirören Grubu'na devrinin gecikmesinin sebebi Doğan Grubu'nun Aytemiz Petrol'de bulunan paylarının da Demirören Grubu'na devredilecek olması.

Doğan ve Demirören grubu halen Aytemiz Petrol'deki payların devri konusunda görüşmelerini yürütüyor.  Satışın 9 Nisan Pazartesi günü gerçekleşmesi bekleniyor.

Doğan Holding'in bağlı ortaklığı Doğan Enerji Yatırımları, Aytemiz Petrol'ün yüzde 50'sini 152 milyon lira bedelle satın almıştı.