Abone Ol

Türkiye-Arnavutluk maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Romanya karşısında kafasındaki ideal kadroya yakın bir 11’le sahaya çıkan Lucescu, yarınki Arnavutluk maçında milli takıma yeni aldığı isimlere şans verecek.

Türkiye-Arnavutluk maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Peki, Türkiye-Arnavutluk maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Dünya Kupası’nı kaçırdıktan sonra ‘Yeni nesil milli takım’ parolasıyla gözünü EURO 2020’ye çeviren Ay-Yıldızlılar, Romanya’nın ardından Antalya’da karşılaşacağı Arnavutluk’a hazırlanıyor.

Teknik direktör Mircea Lucescu yönetiminde hazırlıklarını Antalya’da sürdüren milli takımımızda Rumen hocanın Arnavutluk karşısına ilk maça göre çok daha farklı bir 11’le çıkması bekleniyor.

Kariyerlerinde ilk kez A Milli Takım’a çağrılma heyecanı yaşayan Dordecht’ten Erol Alkan, Kayserispor’dan Deniz Türüç, Alanyaspor’dan Emre Akbaba ilk kez görücüye çıkacak. Bu 3 ismin yanı sıra ilk maçta forma giyemeyen Enes Ünal ve Uğur Demirok’un da ilk 11’de yer alması bekleniyor.

KENAN'A BİR ŞANS DAHA

Romanya dönüşünde evlilik işlemlerini halletmek adına 1 gün özel izin alan Kenan Karaman’ın da Antalya’da devam eden kampa katıldığı öğrenildi. Hannover 96 forması giyen başarılı hücum oyuncusunun ilk maçta olduğu Lucescu’dan şans bulacağı da gelen haberler arasında.

OKAN'DAN MUTLUSU YOK!

İstanbulspor formasıyla gösterdiği başarılı performansın ardından teknik direktör Mircea Lucescu tarafından Ay-Yıldızlı takıma davet edilen genç kaleci Okan Türkiye-Arnavutluk maçı hangi kanalda, saat kaçta?

13 Kasım Pazartesi günü Antalya Stadı'nda oynanacak mücadele TSİ 20.30'da başlayacak ve FOX TV'den canlı yayınlanacak.

Mücadelede, Bulgaristan Futbol Federasyonu’ndan Georgi Nikolov Kabakov düdük çalacak. Kabakov’un yardımcılıklarını Martin Veselinov Margaritov ile Martin Emilov Venev yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Halil Umut Meler olacak.

MUHTEMEL 11'LER

Türkiye: Volkan, Ozan, Erol, Uğur, İsmail, Okay, Emre Akbaba, Yunus, Deniz, Kenan, Enes

Arnavutluk: Berisha, Hysaj, Mavraj, Veseli, Balliu, Basha, Abrashi, Ajdarevic, Ramadani, Grezda, Sadiku

Kocuk, kariyerinin en mutlu günlerini yaşıyor. 22 yaşındaki eldiven, “Hep hayalini kurduğum yerdeyim. Ama önemli olan bunun sürekli olması. Bunun için elimden geleni yapmaya devam edeceğim” dedi.

TEK TANIDIK SOKOL

Türkiye ile Arnavutluk yarın saat 20.30’da Antalya Stadı’nda karşılaşacak. Milliler’in rakibi Arnavutluk’ta Süper Lig’de forma giyen tek bir isim var. O da Başakşehir’den kiralık olarak Osmanlıspor’un yolunu tutan Sokol Cikalleshi. Sakatlığı nedeniyle son maçlarda oynayamayan başarılı forvetin Ay-Yıldızlılar karşısında yedek soyunması bekleniyor.

ARNAVUTLUK İLE 10. MAÇ

Türk Milli Takımı, 94 yıllık tarihinde şimdiye dek Arnavutluk ile 9 maç yaparken, bunlardan 4’ünü kazandı. Rakibine 3 maçta yenilen milliler, 2 kez de eşitliği bozamadı. Arnavutluk ile şimdiye dek 6 resmi, 3 de özel maç yapan Ay-Yıldızlılar, 5’i Türkiye’de, 4’ü de deplasmanda yaptığı toplam 9 maçta 8 gol atarken, kalesinde ise 11 gol gördü. İki takımın son maçı 2005’te oynandı ve milliler, rakibini tek golle geçmeyi başardı.