Abone Ol

Türk güzel Burcu Taymaz ilk 3'e girdi!

MEDYAFARESİ VİDEO Mısır'da düzenlenen Top Model of The World 2013'de Türkiye'yi temsil eden Burcu Taymaz üçüncü oldu.

Türk güzel Burcu Taymaz ilk 3'e girdi!

Birinciliği Karibik’den Monica Palacios’un kazandığı yarışmada ayrıca Özcan Sandıkçıoğlu anısına verilen özel ödülü de Türkiye adına Burcu Taymaz aldı.

MISIR’ın El Gouna kentinde düzenlenen Top Model of The World yarışmasında Türkiye’yi temsil eden Burcu Taymaz (22) üçüncü oldu. Dünyanın en iyi üçüncü top modeli ünvanının yanı sıra Taymaz ayrıca geçtiğimiz yıllarda vefaat eden güzellik yarışmalarının ünlü organizatörü Özcan Sandıkçıoğlu anısına verilen özel ödülün de sahibi oldu. Yarışmada birinciliği Karibik’den Monica Palacios kazanırken ikinci ise Gineli Isaiah Inara Anthonia oldu.

BURCU TAYMAZ MUTLULUĞUNU BÖYLE ANLATTI -VİDEO-

FINAL BÜYÜK HEYECANA SAHNE OLDU

Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen 47 genç kız iki haftalık kapın ardından düzenlenen büyük finalde dereceye girebilmek için podyuma çıktı. Modellerin toplu dans gösterisiyle başlayan yarışma, genç kızların bikinili geçişleriyle devam etti. Gece kıyafetleri ile bir kez daha jüri karşısına çıkan modellerin arasından önce top 15 seçildi. Özel ödüllerin de verildiği yarışmanın finalinde ilk beşe kalacak isimlerin açıklanacağı sırada heyecan doruğa ulaştı. İlk beşe kalan isimler arasında Türkiye’yi temsil eden Burcu Taymaz’ın ismi ilk olarak okundu. Daha sonra bu beş isimden ilk üç belirlendi, 4. ve 5. olan yarışmacılara da özel ödül verildi.

TÜRK BAYRAĞI AÇILDI

Kızlarını desteklemek etmek için Almanya’nın Stuttgart kendinden Mısır’a gelen Burcu’nun ailesi kızlarının dereceye girmesi ile duygulu anlar yaşadı. Yarışmanın ardından Taymaz ailesi Türk bayrağı eşliğinde yarışmada çifte ödül kazanan Burcu ile birlikte objektiflere poz verdi. DHA’ya konuşan Burcu Taymaz, “Bu kadarını açıkçası bende beklemiyordum ama hayalim gerçekleşti, bundan dolayı çok mutluyum. Türkiye’yi güzel şekilde temsil ettiğim için de çok mutluyum. Ailemin burada olması da bana büyük moral oldu, iyiki varlar. Yarışmada birinci gelen arkadaşımız da bunu hak etti“ dedi.

DHA