Abone Ol

Tuğrul Türkeş'ten ülkü ocakları başkanı için şok sözler

Tuğrul Türkeş CNN Türk'deki Tarafsız Bölge'de ülkücüler için şok sözler sarfetti. Ülkü ocakları başkanı Olcay Kılavuz'un yaptığı açıklamalara gönderme yapan Türkeş bomba bir yorum getirdi.

Türkeş'ten ülkü ocakları başkanı için şok sözler

Başbakan Yardımcısı Türkeş, CNN Türk'te gazeteci Ahmet Hakan Coşkun'un sunduğu, "Tarafsız bölge" programında konuştu. Türkeş'in açıklamalarından dikkat çeken bölüm ülkü ocakları başkanıyla ilgili kısım oldu.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz geçtiğimiz günlerde bir etkinlikte yaptığı konuşmada, "Bu millet dardaysa, memleketimizin bize ihtiyacı varsa biz elimize silahımızı alırız, gerekirse de savaşırız" demişti. İşte o sözler için konuşan Tuğrul Türkeş, "boyun uzun aklı kısa" yorumunda bulundu.
Türkeş şunları söyledi; "Bir çocuk geçende çıkmış. Benim tabancam var filan. Aslanım hangi ülkenin malını beline taktın bilmem ama o tabancayla olmuyor. Çocuğun yani senin boyun moyun uzun ama demek ki aklın yok o kadar. Çirkin bunlar bir makam tutan adam 'ben silahlanırım filan... Ayıp ayıp..."

BU HALK HİÇ DELİYİ SEÇTİ Mİ?

Tuğrul Türkeş referandum için de bomba yorumlarda bulundu. Türkeş, "Bu halk hiç deli seçti mi bugüne kadar? Hiç yarım akıl adam seçti mi? Bu millete bir güvenelim" dedi. Türkeş referandum sürecinde MHP ile AK Parti arasındaki ittifakı da değerlendirdi.