Abone Ol

Tuğba Özay'ın bikinili tatil pozuna yorum yağdı

Tam bir doğa aşığı olan eski manken Tuğba Özay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yine insanoğluna mesaj gönderdi.

Tuğba Özay'ın bikinili tatil pozuna yorum yağdı

Çıktığı bir doğa gezisinde bulduğu bukalemun ile fotoğraf çektiren Tuğba Özay, bu fotoğrafın yanına düştüğü notla insanoğluna mesaj göndermeyi ihmal etmedi.

İşte Özay’ın o dikkat çekici satırları:

“Hey bukalemun kardeş ! Merhaba ben insanoğlu denen hala evrimini tamamlamış ilkel yaratık soyundan… Yalnız benim birçok cinsimden bir farkım var! Benden korkma! Ben sana asla zarar vermem! Seni incitmem.

Eğer izin verirsen sırtını okşarım, biraz konuşur sohbet eder seni yine doğana bırakırım… Biz insanoğlu yakmayı, yıkmayı, talan etmeyi seviyoruz ama sizin dünyanızda hiç böyle şeyler yok!

Doğanın kanunu gereği sadece karnınız acıktığında yaşamınızı sürdürmek zorunda olduğunuzdan başka bir canlıyı yiyebiliyorsunuz. Maalesef bizim ırkımız sizler gibi değil! Biz insanoğlu hiç doymadığımız gibi güzel olan ne varsa tüketiyor, yok ediyoruz.

Bu sebepten neden size hayvan bize insan deniyor bunu hep sorguluyorum bukalemun kardeş… Neyse bana önce temkinli yaklaşsan da sonra sırtını sevmeme izin verdiğin için teşekkür ederim…

İnsan ırkının içinde de iyiler var. Atalarımızdan öğrendiklerimizi çocuklarımızı da aktaracağımız bir sevgi var bazılarımızın içinde bu sabah da sen onlardan birine denk geldin. Memnun oldum adım Tuğba”