Abone Ol

Tuba Ünsal, Aras Bulut İynemli ile öpüştü mü?

Habertürk gazetesi, Tuba Ünsal'ın katıldığı bir partide Aras Bulut İynemli ile öpüştüğü iddiasını gündeme taşıdı.. Güzel oyuncu yapılan habere çok sinirlendi.

Tuba Ünsal, Aras Bulut İynemli ile öpüştü mü?

TUBA ÜNSAL FOTOGALERİ

Tuba Ünsal'ın, Aras Bulut İynemli'nin doğum gününde çekilmiş bir fotoğrafı paylaşmasının ardından, Habertürk Gazetesinin ikilinin gizlice bir pizzacıda buluşup öpüştüklerini iddia eden bir haber yapmasına öfkelendi. Ünsal, bir açıklama yaparak Habertürk Gazetesini kınadı.

TUBA ÜNSAL VE MİRGÜN CABAS AYNI REKLAMDA.. VİDEO

İşte o açıklama:

ŞİDDETLE KINIYORUM…
23 Ağustos akşamı arkadaşım Aras Bulut İynemli'nin doğum gününden paylaştığım bir fotoğrafı sosyal medya hesabımdan al​ıp, ​29 Ağustos tarihli sayısında "günün dedikodusu" başlığı ile ​baştan sona uydurma bir içerikle yayınlayan Habertürk Gazetesini, beni ve ailemi toplumun gözünde küçük düşürecek, kasıtlı ve maksatlı iftirası nedeniyle kınıyorum​.

Bu iftira​yı yazıp imzasını saklayan muhabiri, yayınlanmasına onay veren gazeteyi ve gazetenin yöneticilerini​, yaptıkları şeyi bir kez daha düşünmeye davet ediyorum.

Aras Bulut İynemli'yle doğumgünü kutlamasının öncesinde ya da sonrasında herhangi bir yerde biraraya gelmedim. Kalabalık bir grup arkadaşımızla birlikte kutlama yaptığımız gece​ye ilişkin yazılanların gerçek olmadığına ​ise ​başta Aras Bulut İynemli'nin kız arkadaşının ve Hürriyet Gazetesi ekler yayın yönetmeninin de aralarında bulunduğu onlarca kişi de tanıklık edecektir. Gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmayan bu karalamayı yayınlayan gazetenin mümkün olan en ağır ​şekilde cezalandırılması için elimden gelen her şeyi yapacağım.

Tuba Ünsal

HABERTURK'ÜN HABERİ NEYDİ?

Bu dedikodu magazin gündemini değiştirecek.
Murat Pilevneli’den ayrılıp Mirgün Cabas’la evlenen Tuba Ünsal’ın, Aras Bulut İynemli ile Emirgan’da bir pizzacıda öpüşmesi herkesin dilinde. İstanbul'un gözde gece kulüpleri, kuaförleri, restoranları bu dedikoduyla çalkalanıyor! İddiaya göre Murat Pilevneli’yle evliyken Mirgün Cabas’la yeni bir aşka yelken açan ve evlenip bir de çocuk dünyaya getiren Tuba Ünsal ile Muhteşem Yüzyıl’ın şehzadelerinden Aras Bulut İynemli arasında romantik bir yakınlaşma var. Dedikodulara göre Ünsal ile İynemli geçen hafta cuma günü Emirgan Pizza’da öpüşürken görüldü. İkili, 3 gün sonra da birçok ünlünün katıldığı İynemli’nin doğum günü partisinde samimi pozlar verdi. (Haberturk)

Bonzaiyi bırak eroine başla!

İstediğim hayatı yaşıyorum