Abone Ol

Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak boşandı mı?

Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak'ın boşandıkları iddia edildi. Erol Köse'nin sunduğu TVEM'de yayınlanan 'Her şeyi konuşalım' programında Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak çifti ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı...

Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak boşandı mı?

Tuba Büyüküstüne ve Onur Saylak çifti ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Yapımcı erol köse, güzel oyuncu Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak'ın boşandığını ve ünlü çiftin bu haberi herkesten sakladığını söyledi.


TVEM'de yayınlanan 'Her şeyi konuşalım' programına konuşan Köse, "Evlenmek önemli ama devam ettirmek daha önemli. Herkes bilir Erol Köse boş iddiada bulunmaz. Duyduğum somut bir iddiaya göre; Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak boşanmışlar ve bu iddiayı herkesten saklıyorlar. Daha önce bir iddiada bulunmuştum. Demiştim ki; Murat Boz ile Eliz Sakuçoğlu evlendiler. Benim bu sözümü taraflar yalanladı. Bir hafta sonra da Habertürk belgeleriyle evlendiklerini kanıtlayan bir haber yayınladı" ifadelerini kullandı.

Boşanma haberini Onur Saylak'a çok yakın olan bir kaynaktan öğrendiğini vurgulayan Köse, "Büyüküstün ile Saylak yaklaşık 2-2.5 ay önce boşanmışlar" dedi.

milliyet