Abone Ol

Trump'ın kızı ve damadı katliamdan çok memnun!

ABD Başkanı Donald Trump'ın skandal kararı sonrası bugün ABD Büyükelçiliği resmen Kudüs'e taşındı... İsrail askerleri 41 Filistinliyi katledip 1700'den fazlasını yaraladı... Trump'ın yahudi damadı Kushner ve kızı Ivanka açılışı sırıta sırıta izledi.

Trump'ın kızı ve damadı katliamdan çok memnun!

ABD Başkanı Donald Trump'ın 6 Aralık'ta Kudüs'ü 'İsrail'in başkenti' olarak tanımasından yaklaşık 5.5 ay sonra ABD Büyükelçiliği Tel Aviv'den taşınarak Kudüs'te açıldı.

Gerçekleşen açılışa ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump ve damadı Jared Kushner katıldı. ABD Başkanı Trump'ın Kudüs kararının arkasında dünyaca ünlü Amerikalı ünlü kumarhaneler zinciri sahibi Sheldon Adelson’ın olduğu ortaya çıkmıştı.

İşte o gizemli yahudi bugünkü törende tekerlekli sandalyesiyle hazır bulundu.

ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump ve damadı Jared Kushner ve İsrail yetkililerin katılımıyla gerçekleştirilen törende, ABD'nin Kudüs'teki büyükelçilik binası resmen açılmış oldu. İkilinin sürekli sırıtması dikkatlerden kaçmadı.

Trump'ın kızı ve damadı katliamdan çok memnun! - Resim: 1

NETANYAHU: KARAR ÇOK CESURCA...

Trump'ın kızı İvanka, damadı ve danışmanı Jared Kushner ve Hazine Bakanı Steven Mnuchin ise törende hazır bulundu.

Heyet, öncesinde ise dışişleri bakanlığındaki etkinliğe katıldı. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu burada yaptığı konuşmada, Trump'ın elçiliği Kudüs'e taşıma kararını övdü. Netanyahu, kararı "cesur" olarak niteledi.

Trump'ın kızı ve damadı katliamdan çok memnun! - Resim: 2

TRUMP TÖRENE KATILMADI..

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kudüs Büyükelçiliği için bugün açılış töreni düzenlendi. Törenin Türkiye saatiyle 16.00'da yapıldı. Açılışa Başkan Donald Trump katılmadı ancak davetlilere telekonferansla hitap etti.

TRUMP: İSRAİL HALKININ HER ZAMAN YANINDAYIZ

Trump, İsrail'in "Kudüs'ten yönetildiğini söyleyip bizde büyükelçiliğimiz oraya taşıdık" dedi.

Elçiliği Kudüs'e taşıyarak gerginliğin fitilini ateşleyen ABD Başkanı, "Ülkesinin kalıcı bir barış anlaşmasını hedeflediğini" söyledi. Yayımlanan video mesajında Trump ayrıca, "Bugün aldığımız karar İsrail halkının her zaman yanında olduğumuzun göstergesidir" dedi.

GİZEMLİ YAHUDİ DE KUDÜS'TE...

New York Times gazetesi, ABD Başkanı Trump'ın Kudüs kararının arkasında dünyaca ünlü Amerikalı ünlü kumarhaneler zinciri sahibi Sheldon Adelson’ın olduğunu yazmıştı. İşte o gizemli yahudi bugünkü törende tekerlekli sandalyesiyle hazır bulundu. Sheldon Adelson ABD'lilerin bile tanımadığı ancak İsrail'de herkes tarafından tanınan bir işadamı. O kadar zenginki Netanyahu ve Trump'In seçilmesinde büyük rol oynadı. Bütün dünyanın tepkisine yol açan, Kudüs kararında Trump'ın kendi bakanlarıyla bile karşı karşıya gelmesine sebep olan bu gizemli işadamını herkes merak ediyor.

Trump'ın kızı ve damadı katliamdan çok memnun! - Resim: 3